![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu Halo 2 PC-DVD. Galėjau jį paleisti apie Vista kompiuteryje, bet galiausiai tik įdėti XP mašina B / C Vista yra gerai žinote-šiurpią. Taigi aš noriu jį paleisti ant XP. Aš kai "Google" paiešką, ir atrodo, kad man, kaip ten yra viena, bet aš negaliu jos rasti. Jei kas nors gali pasakyti, jei yra Tweek, kad Halo 2 XP paleisti ir kur jį gauti būčiau dėkingas. Ačiū Elijas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nesu tikras, bet jei dėl TCF žmonės galėtų padėti jums ką nors panašaus. tai skamba labai panašiai kaip įsilaužimo CD / programavimas. verčia jį dirbti su kažkuo savo nesugriauna .... skamba šiek tiek nelegalios jei paprašykite manęs.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Visiems jums Halo gerbėjų ten! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 3 | Birželis 19, 2008 09:17 |
| Naujas Halo fps? | Alex | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Gegužė 11, 2008 06:17 |
| Halo 3 siužeto | PyroTails | PC & konsolės Žaidimai | 21 | 3 lapkritis 2007 15:13 |
| Aureolė (originalas) | Hemul14 | PC & konsolės Žaidimai | 2 | Rugpjūtis 11, 2007 16:13 |
| Halo | Dev0115 | PC & konsolės Žaidimai | 3 | 8 rugpjūtis 2007 15:52 |
| Temos įrankiai | |
| |