μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Halo

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11ης Απριλίου 2007, 18:22
Μέλος Ομάδα

Υπάρχει κάποιος που εξακολουθούν να παίζουν το Halo δίκη για τεμ. Απλά θα κατεβάσει και να μου έκπληξη, υπάρχουν τόνοι και τόνοι των ανθρώπων εξακολουθεί να παίζει αυτό. Η δοκιμαστική έκδοση είναι που αξίζει να παίζει, καθώς και για την ελεύθερη σας επίκλισης νικήσει η τιμή. AHA
Old 8η Ιουλ 2007, 09:11
Μέλος Ομάδα

δεν έχω το πλήρες παιχνίδι και τα γραφικά πιπιλίζουν get Halo 2, κανόνες.
Old 31 Ιουλ. 2007, 09:23
Μέλος Ομάδα

Είχα επίσης HALO πλήρης έκδοση, αν και εγώ πάντα παίζονται τα παιχνίδια και μόνο παίκτη πραγματικά δροσερό, που ποτέ δεν έπαιξε το παιχνίδι όπως το ότι και πάλι. Πάρα πολύ λυπηρό το γεγονός ότι το Halo 2 και το Halo 3 τέθηκε μόνο για την κονσόλα.
Old 8η Αυγούστου 2007, 15:52
Μέλος Ομάδα

Halo 2 για PC είναι μόνο για vista και δεν αμφιβάλλω Halo 3 όταν βγει, θα βγει σύντομα για pc.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.