![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Знам, че това е стар, но това е само Halo игра с безплатни онлайн мултиплейър. Има ли кой да играе това? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да използвам, за да играем за година или две години, но имат DONT играта вече
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Мисля, че най-добрата част за игра беше обичаят издание. Той позволява на хората да създават свои собствени Halo Модификации. Свалих тази, която разрешава да имат Metroid премиер версия. Тя беше доста странно виждане Master Главен катерене в Морф топката все пак .... Има купища грешки по тези доста неща, но е забавно. Най-добрите игри са тези с modded оръжия, така че една Warthog стрелба с пушка нападение го изпраща предене и плаващи под като луд. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие трябва да платите, за да играят ореол 2 за PC онлайн?
| |||
| |||
| Да, аз мисля, че може да получи сребърен и златен сметка, златото ви дава възможност да говоря с хора с 360 (на доста кръст платформа мисля) Не сте сигурни за цените все пак
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ох, ох! Pyrotails! Аз домакин на моден сървъра на име SnipersDreamTeam Mod8-Безсъние, ти трябва да дойдеш да ги видиш някой път: D. |
|
| |||
| |||
| Ще има поглед за него. Промени: Аз бях на него, но не са били там. Убих си стрелба от земята! |
|
| |||
| |||
| О Боже, Боже работа АЗ didnt купи онзи ден след това аз да отказват да плащат за да играят, имам предвид закупуване на играта е expenisve достатъчно |
|
| |||
| |||
| Да мисля, че е BS, когато след това да ви плащат за да играят онлайн, както и, но се боя, че това е бъдещето на онлайн игрите, особено по начина, по който Vista работи, че игрите за Windows глупости
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Хм, трябва да платите, за да играе WoW и да бъдем честни, че никога не наистина притеснявана мен прекалено много. Искам да кажа аз купих на играта, когато тя само като цена £ 15, отпуска имам да плати £ 9 месечно, за да продължите играе, но е само като £ 2 на седмица, което за заплащане на разстояние, е и си заслужава! За протокола аз не е пристрастен ... Просто леко крив ...
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имам NVidia GeForce 8200, Някой, моля кажете ми какво да направя, за борба срещу прегряване | comput3rnoob | Графика на карти & Монитори | 8 | 5-и парламентарен Jul 2009 14:24 |
| FEAR Бойни не играеш? | hitman0042 | PC & конзолата Gaming | 2 | 22 ноември 2008 17:24 |
| Бойни оръжия и ATI IGP 320M Dont изглеждат на работа? | Haun | PC & конзолата Gaming | 27 | 4 ноември 2008 14:01 |
| Нови Halo FPS? | Алекс | PC & конзолата Gaming | 1 | 11 май 2008 г. 06:17 |
| Halo | Dev0115 | PC & конзолата Gaming | 3 | 8 август 2007 15:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |