![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já vím, je to starý, ale je to jen hra Halo s free online multiplayer. Má někdo tuto hru? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Používám ji hrát asi rok nebo dva lety, ale dont mít hru už
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Myslím, že nejlepší část o hře byl vlastní vydání. Umožňuje lidem, aby si vytvořili vlastní Halo mods. I staľené který vám dovoleno mít Metroid vlády verzi. Bylo to trochu podivné vidění Master náčelník lezení do morf míč když .... Existuje spousta chyb na ty trochu věci, ale je to sranda. Nejlepší hry jsou ty s modded zbraně, tak střelbě jeden Warthog s útočná puška zašle spřádání a létání jako blázni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| budete muset platit na hru Halo 2 pro PC online?
| |||
| |||
| Jo, myslím, že můžete získat stříbrnou účet a účet zlato, zlato vám umožňuje hovořit s lidmi s 360 to (trochu přes platformu myslím) Nevíte o oceňování když
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Oh, oh! Pyrotails! I hostitelská mod server s názvem SnipersDreamTeam Mod8-Nespavost-byste měli přijít vyzkoušet to nějaký čas: D. |
|
| |||
| |||
| Dám si na to podívat. Edit: Byl jsem na ní, ale nebyla tam. Zabil jsem sám do střelecké zem! |
|
| |||
| |||
| Bože můj, Bože práci i didnt koupit druhý den poté i odmítnout zaplatit hrát, i průměrná nákupní hra je dost expenisve |
|
| |||
| |||
| Jo myslím, že je BS když pak budete platit hrát i online, ale mám strach, že je budoucnost online her, zejména s ohledem na způsob, že Vista funguje, že Games for Windows svinstvo
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hmm, tak musím zaplatit hrát WoW a být upřímný, že to nikdy opravdu obtěžoval mě moc. Teda já koupil hru, když je to pouze náklady, jako je 15 liber, která je poskytována mám zaplatit 9 liber za měsíc, aby i nadále hrát, ale je to jen jako 2 liber týdně, což pro vyplatí, je dobře stojí za to! Pro záznam jsem není závislý ... jen mírně zahnutý ...
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| I Have a nVidia GeForce 8200, Někdo mi říct, co to udělat v boji proti Přehřátí | comput3rnoob | Graphics Cards & Monitory | 8 | 5. července 2009 14:24 |
| FEAR Bojové není hra? | hitman0042 | PC a herní konzole | 2 | 22. listopad 2008 17:24 |
| Bojové zbraně a ATI IGP 320m Dont se zdá, že funguje? | Haun | PC a herní konzole | 27 | 4. listopadu 2008 14:01 |
| Nové Halo fps? | alex | PC a herní konzole | 1 | 11. května 2008 06:17 |
| Halo | Dev0115 | PC a herní konzole | 3 | 8. srpen 2007 15:52 |
| Thread Nástroje | |
| |