![]() |
|
| |||
| |||
| Ξέρω ότι είναι παλιό, αλλά είναι το μόνο παιχνίδι Halo με δωρεάν online multiplayer. Έχει κανείς παίξει αυτό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Να χρησιμοποιήσω για να το παίξετε για ένα ή δύο χρόνια πριν, αλλά dont έχει το παιχνίδι πλέον
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι το καλύτερο μέρος για το παιχνίδι ήταν το έθιμο έκδοση. Θα επιτρέπει στους ανθρώπους να δημιουργήσουν τις δικές τους Halo mods. Θα κατεβάσει αυτή που σας επέτρεψε να έχουμε μια Metroid Prime έκδοση. Ήταν κάπως περίεργο βλέπουμε Master Chief αναρρίχηση σε μια μπάλα και αν Μορφή .... Υπάρχουν ένα σωρό λάθη σε αυτά τα πράγματα κάπως, αλλά και διασκεδαστικό. Τα καλύτερα παιχνίδια είναι αυτά με το modded όπλα, ώστε τα γυρίσματα ενός Warthog με την επίθεση τουφέκι στέλνει νηματοποίησης και φέρουν σαν τρελοί. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| πρέπει να πληρώσετε για να παίξει το Halo 2 για PC online;
| |||
| |||
| Ναι, νομίζω ότι μπορείτε να έχετε ένα αργυρό και ένα χρυσό λογαριασμό υπόψη, χρυσό σας επιτρέπει να μιλάμε για 360 άτομα με την (κάπως πολλαπλής πλατφόρμας πιστεύω) Δεν είναι σίγουρος για τον καθορισμό των τιμών και αν
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ω, Θεέ μου! Pyrotails! Θα φιλοξενήσει mod διακομιστή που ονομάζεται SnipersDreamTeam Mod8-Αϋπνία-, θα πρέπει να έρθουν να δεις κάποια στιγμή: Δ. |
|
| |||
| |||
| Θα πάρω μια ματιά για αυτή. Επεξεργασία: έχω συμμετοχή σε αυτό, αλλά δεν ήσασταν εκεί. Σκότωσα τον εαυτό μου πυροβολώντας τον λόγο! |
|
| |||
| |||
| Θεέ μου, Θεέ μου δουλειά i didn't αγοράσετε άλλη μέρα τότε θα αρνηθεί να πληρώσει για να παίξουν, και εννοώ την αγορά του παιχνιδιού είναι αρκετά expenisve |
|
| |||
| |||
| Ναι νομίζω ότι είναι BS, στη συνέχεια, όταν σας κάνει να πληρώσετε για να παίξετε online, αλλά φοβάμαι ότι είναι το μέλλον των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο, ειδικά με τον τρόπο που λειτουργεί Vista, ότι τα παιχνίδια για τα παράθυρα χάλια
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Χμμμ, θα πρέπει να πληρώνουν για να παίζουν WoW και για να είμαστε ειλικρινείς ποτέ δεν είναι πραγματικά πάρα πολύ κόπο μου. Εννοώ αγόρασα το παιχνίδι, όταν μόνο κόστος όπως και £ 15, που χορηγείται εγώ πρέπει να πληρώνουν £ 9 ένα μήνα για να συνεχίσετε την αναπαραγωγή, αλλά αυτό είναι μόνο £ 2 σαν μια εβδομάδα, που για την αποπληρωμή, είναι καλά αξίζει τον κόπο! Για την ιστορία μου δεν είναι εθισμένος ... μόνο ήπια κάπνισμα ...
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Έχω μια Nvidia Geforce 8200, Κάποιος σας παρακαλώ πείτε μου τι να κάνω για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης | comput3rnoob | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 5 Ιουλ 2009 14:24 |
| FEAR Combat δεν παίζει; | hitman0042 | PC & Console Gaming | 2 | 22 Νοε 2008 17:24 |
| Καταπολέμηση των όπλων και ATI IGP 320M Dont φαίνεται ότι οι εργασίες; | Haun | PC & Console Gaming | 27 | 4η Νοεμβρίου 2008 14:01 |
| Νέο Halo fps; | alex | PC & Console Gaming | 1 | 11η Μαΐου 2008 06:17 |
| Halo | Dev0115 | PC & Console Gaming | 3 | 8η Αυγούστου 2007 15:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |