manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Halo: Combat evoluirala (PC)

Reply

Thread Tools
Old 10. listopad 2007, 05:58
Member Group

Default Halo: Combat evoluirala (PC)

Znam da je stara, ali je jedini Halo igra sa besplatne online multiplayer. Ima li itko ovo igrati?
Old 10. listopad 2007, 06:27
Moderator / ica grupe

Ja ga koristiti za reprodukciju otprilike godinu ili dvije prije nego dont imati igra više

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 11. listopad 2007, 03:07
Member Group

Mislim da je najbolji dio igre je bio oko običaju izdanje. To omogućava ljudima da naprave vlastitu Halo MODs. Ja skinuti one koja vam dozvoljeno da imaju Metroid Prime verziju. To je bio kinda ak vidim Master načelnik penjanje u morph lopta ipak .... Postoje hrpe grešaka kinda na tim stvarima, ali je zabavno. Najbolje igre su one sa modded oružje, pa snima bradavičava svinja s jurišna puška šalje ga predenje i leti kao lud.
Old 11. listopad 2007, 14:05
Donatorska Grupa

morate platiti da igraju halo 2 na PC online?

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 11. listopad 2007, 15:59
Moderator / ica grupe

Da, mislim da možete dobiti srebrnu račun i zlatni račun, zlato vam omogućuje razgovor s ljudima koji je 360 (kinda cross platforma mislim)
ne znam na cijene iako

Old 11. listopad 2007, 19:09
Donatorska Grupa

Oh, oh! Pyrotails!

Ja domaćin jedan mod poslužitelj naimenovan SnipersDreamTeam Mod8-nesanica-, trebali biste provjeriti da dolaze iz nekog vremena: D.
Old 12. listopad 2007, 08:25
Member Group

Ja ću ga pogledati.

Edit: Ive 'bio na njoj, ali niste bili tamo. Ubio sam sebe po strijeljanja terenu!
Old 12. listopad 2007, 11:38
Donatorska Grupa

Oh, moj bože, bože posao i nije ga kupi neki dan sam tada odbiju platiti da igra, mislim kupnja je igra dosta expenisve
Old 12. listopad 2007, 12:08
Moderator / ica grupe

Da mislim da je BS onda kada vas plaćaju za igru online, ali bojim se da je budućnost online igre, osobito s načinom na koji funkcionira Vista, koji isprdak pobjednik "na psihologiju" za Windowse

Old 19. listopad 2007, 08:19
Donatorska Grupa

Hmm, ja moram platiti da igraju WOW i da budem iskren to je stvarno nikada ne smeta me previše. Mislim ja kupio igru kad ga samo trošak kao £ 15, odobren mi je činiti morati platiti £ 9 mjesec da i dalje svira, ali to je samo kao £ 2 na tjedan, što za otplatiti, dobro isplati!

Za snimanje sam ne naviknut ... samo nježno ... zakačen

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.