![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Znam da je stara, ali je jedini Halo igra sa besplatne online multiplayer. Ima li itko ovo igrati? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja ga koristiti za reprodukciju otprilike godinu ili dvije prije nego dont imati igra više
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Mislim da je najbolji dio igre je bio oko običaju izdanje. To omogućava ljudima da naprave vlastitu Halo MODs. Ja skinuti one koja vam dozvoljeno da imaju Metroid Prime verziju. To je bio kinda ak vidim Master načelnik penjanje u morph lopta ipak .... Postoje hrpe grešaka kinda na tim stvarima, ali je zabavno. Najbolje igre su one sa modded oružje, pa snima bradavičava svinja s jurišna puška šalje ga predenje i leti kao lud. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| morate platiti da igraju halo 2 na PC online?
| |||
| |||
| Da, mislim da možete dobiti srebrnu račun i zlatni račun, zlato vam omogućuje razgovor s ljudima koji je 360 (kinda cross platforma mislim) ne znam na cijene iako
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Oh, oh! Pyrotails! Ja domaćin jedan mod poslužitelj naimenovan SnipersDreamTeam Mod8-nesanica-, trebali biste provjeriti da dolaze iz nekog vremena: D. |
|
| |||
| |||
| Ja ću ga pogledati. Edit: Ive 'bio na njoj, ali niste bili tamo. Ubio sam sebe po strijeljanja terenu! |
|
| |||
| |||
| Oh, moj bože, bože posao i nije ga kupi neki dan sam tada odbiju platiti da igra, mislim kupnja je igra dosta expenisve |
|
| |||
| |||
| Da mislim da je BS onda kada vas plaćaju za igru online, ali bojim se da je budućnost online igre, osobito s načinom na koji funkcionira Vista, koji isprdak pobjednik "na psihologiju" za Windowse
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hmm, ja moram platiti da igraju WOW i da budem iskren to je stvarno nikada ne smeta me previše. Mislim ja kupio igru kad ga samo trošak kao £ 15, odobren mi je činiti morati platiti £ 9 mjesec da i dalje svira, ali to je samo kao £ 2 na tjedan, što za otplatiti, dobro isplati! Za snimanje sam ne naviknut ... samo nježno ... zakačen
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |