![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tudom, hogy régi, de ez az egyetlen Halo játék ingyenes online multiplayer. Csinál akárki játék ez? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Használható játszani egy-két év ezelőtt, de ne is a játék már
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, a legjobb rész a játék volt a szokás kiadás. Ez lehetővé teszi az embereket, hogy saját Halo mods. Letöltöttem egy amelyek lehetővé tették, hogy ha van egy Metroid Prime változatot. Ez kicsit fura volt látni Master Chief mászni egy morph ball de .... Van egy csomó hibát kinda azokat a dolgokat, de ez vicces. A legjobb játékok azok a modded fegyvereket, így a forgatás Warthog a támadás puska elküldi fonásra és repül, mint a bolond. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Önnek kell fizetnie játszani a Halo 2 PC-s online?
| |||
| |||
| Igen, azt hiszem, akkor kap egy ezüst és egy arany elszámolási számla, arany segítségével beszél az emberekkel a 360 (a kinda platformfüggetlen hiszem) nem biztos, hogy az árképzés
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Oh, oh! Pyrotails! Én otthont mod szerver nevét SnipersDreamTeam Mod8-Insomnia, akkor ellenőrizze, hogy jöjjön ki egy ideje: D. |
|
| |||
| |||
| Én is egy pillantást rá. Edit: Én már voltam, de nem volt ott. Megöltem magam, a forgatás a földre! |
|
| |||
| |||
| Ó, Istenem, Istenem munkát i didnt megvenni minap Aztán megtagadhatja játszani, úgy értem a felvásárlást a játék elég expenisve |
|
| |||
| |||
| Igen azt hiszem, a BS, ha akkor nálatok van online is, de félek, hogy a jövőben az online szerencsejáték, különösen az, hogy a Vista működik, hogy a Games for Windows crap
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hmm, amit ki kell fizetni a WoW játszani, és hogy őszinte legyek, hogy soha nem zavarta meg nagyon. Komolyan vettem a játékot, amikor csak költségei, mint £ 15-én megadta volna kifizetni 9 £ egy hónapja, hogy továbbra is játszani, de csak mint 2 £ egy hét, amely a fizetős le is megéri! A rekord Nem Addicted ... csak enyhén hajlott ...
__________________ Tegnap este feküdtem az ágyban keresi fel a csillagok az égen, és azt gondoltam magamban, ha a fene az a felső határt. ![]() |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Van egy Nvidia Geforce 8200, Valaki legyen szíves mondja meg mi a teendő Túlmelegedés elleni harcról | comput3rnoob | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 5. július 2009 14:24 |
| FEAR Combat nem játszol? | hitman0042 | PC és konzol játékok | 2 | 22. november 2008 17:24 |
| Combat Arms és ATI IGP 320M Dont látszik-hoz dolgozik? | Tengeralattjáró | PC és konzol játékok | 27 | 4. november 2008 14:01 |
| Új Halo fps? | alex | PC és konzol játékok | 1 | 11. május 2008 06:17 |
| Halo | Dev0115 | PC és konzol játékok | 3 | 8. augusztus 2007 15:52 |
| Téma eszközök | |
| |