kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Halo: Combat Evolved (PC)

Reply

Téma eszközök
Old Október 10 2007, 05:58
Csoport tagja

Default Halo: Combat Evolved (PC)

Tudom, hogy régi, de ez az egyetlen Halo játék ingyenes online multiplayer. Csinál akárki játék ez?
Old Október 10 2007, 06:27
Moderátor Csoport

Használható játszani egy-két év ezelőtt, de ne is a játék már

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Október 11 2007, 03:07
Csoport tagja

Azt hiszem, a legjobb rész a játék volt a szokás kiadás. Ez lehetővé teszi az embereket, hogy saját Halo mods. Letöltöttem egy amelyek lehetővé tették, hogy ha van egy Metroid Prime változatot. Ez kicsit fura volt látni Master Chief mászni egy morph ball de .... Van egy csomó hibát kinda azokat a dolgokat, de ez vicces. A legjobb játékok azok a modded fegyvereket, így a forgatás Warthog a támadás puska elküldi fonásra és repül, mint a bolond.
Old Október 11 2007, 14:05
Donor Group

Önnek kell fizetnie játszani a Halo 2 PC-s online?

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old Október 11 2007, 15:59
Moderátor Csoport

Igen, azt hiszem, akkor kap egy ezüst és egy arany elszámolási számla, arany segítségével beszél az emberekkel a 360 (a kinda platformfüggetlen hiszem)
nem biztos, hogy az árképzés

Old Október 11 2007, 19:09
Donor Group

Oh, oh! Pyrotails!

Én otthont mod szerver nevét SnipersDreamTeam Mod8-Insomnia, akkor ellenőrizze, hogy jöjjön ki egy ideje: D.
Old Október 12 2007, 08:25
Csoport tagja

Én is egy pillantást rá.

Edit: Én már voltam, de nem volt ott. Megöltem magam, a forgatás a földre!
Old Október 12 2007, 11:38
Donor Group

Ó, Istenem, Istenem munkát i didnt megvenni minap Aztán megtagadhatja játszani, úgy értem a felvásárlást a játék elég expenisve
Old Október 12 2007, 12:08
Moderátor Csoport

Igen azt hiszem, a BS, ha akkor nálatok van online is, de félek, hogy a jövőben az online szerencsejáték, különösen az, hogy a Vista működik, hogy a Games for Windows crap

Old Október 19 2007, 08:19
Donor Group

Hmm, amit ki kell fizetni a WoW játszani, és hogy őszinte legyek, hogy soha nem zavarta meg nagyon. Komolyan vettem a játékot, amikor csak költségei, mint £ 15-én megadta volna kifizetni 9 £ egy hónapja, hogy továbbra is játszani, de csak mint 2 £ egy hét, amely a fizetős le is megéri!

A rekord Nem Addicted ... csak enyhén hajlott ...

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Van egy Nvidia Geforce 8200, Valaki legyen szíves mondja meg mi a teendő Túlmelegedés elleni harcról comput3rnoob Grafikus kártyák és monitorok 8 5. július 2009 14:24
FEAR Combat nem játszol? hitman0042 PC és konzol játékok 2 22. november 2008 17:24
Combat Arms és ATI IGP 320M Dont látszik-hoz dolgozik? Tengeralattjáró PC és konzol játékok 27 4. november 2008 14:01
Új Halo fps? alex PC és konzol játékok 1 11. május 2008 06:17
Halo Dev0115 PC és konzol játékok 3 8. augusztus 2007 15:52
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.