![]() |
|
| |||
| |||
| אני יודע שזה ישן, אבל זה רק משחק עם Halo מקוונים מרובי בחינם. האם מישהו לשחק? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני משתמש כדי לנגן את זה בערך שנה או שתיים לפני dont אבל יש כבר את המשחק
|
| |||
| |||
| אני חושב על החלק הכי טוב במשחק היה מהדורה מותאמת אישית. היא מאפשרת לאנשים ליצור לעצמם Halo mods. אני הורדתי את זה מותר לך להיות ראש Metroid גרסה. זה היה קצת מוזר לראות מנהל יחידת לטפס לתוך כדור morph למרות .... יש המון שגיאות אלה קצת דברים, אבל זה כיף. המשחקים הטובים ביותר הם אלה עם modded נשק, כדי לירות על התקיפה Warthog עם הרובה שולחת אותו מסתובב ו עף במהירות עצומה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך לשלם כדי לשחק Halo 2 על המחשב המקוונים?
| |||
| |||
| כן, אני חושב שאתה יכול לקבל כסף לחשבון ואת חשבון זהב, זהב מאפשר לך לדבר עם אנשים של 360 (קצת חושב לעבור פלטפורמה) לא בטוח על המחירים אם כי
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| הו, הו! Pyrotails! אני מארח את השרת בשם "המשרד SnipersDreamTeam Mod8--נדודי שינה, אתה צריך לבוא לראות את זה כמה זמן: ד ' |
|
| |||
| |||
| אני יהיה חייב לראות את זה. עריכה: אני כבר על זה, אבל לא היית שם. הרגתי את עצמי על ידי ירי על הרצפה! |
|
| |||
| |||
| אלוהים, אלוהים עבודה didn't אני קונה את זה כמה ימים אחר כך אני מסרבת לשלם כדי לשחק, אני מתכוון לקנות את המשחק expenisve מספיק |
|
| |||
| |||
| כן, אני חושב שזה BS כאשר אז גורם לך לשלם לשחק מקוון גם כן, אבל אני חושש כי זהו העתיד של משחקים מקוונים, במיוחד עם הדרך כי Vista עובד, כי משחקים עבור Windows שטויות
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| אממ, אני צריך לשלם כדי לשחק WOW וכן כדי להיות כנים, זה אף פעם לא ממש טרח אותי יותר מדי. אני אומר שאני קניתי את המשחק כאשר היא רק העלות כמו £ 15, העניקה אני צריך לעשות כדי לשלם £ 9 חודש כדי להמשיך לשחק, אבל זה רק כמו £ 2 שבוע, אשר משלם עבור כל, הוא גם שווה את זה! את הרשומה אני לא מכור ... פשוט mildly תפוס ...
__________________ אתמול בלילה שכבתי במיטה להסתכל למעלה לעבר הכוכבים של השמים ואני חשבתי לעצמי, איפה לעזאזל הוא התקרה. ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| יש לי Nvidia Geforce 8200, מישהו בבקשה תגיד לי מה לעשות כדי להילחם Overheating | comput3rnoob | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | ה -5 בחודש יולי 2009 14:24 |
| פחד לחימה לא משחק? | hitman0042 | PC & קונסולת משחקים | 2 | 22 נובמבר 2008 17:24 |
| לחימה רגלים ו ATI IGP 320M Dont נראה עובד? | Haun | PC & קונסולת משחקים | 27 | 4th נובמבר 2008 14:01 |
| Halo חדש fps? | אלכס | PC & קונסולת משחקים | 1 | 11th May 2008 06:17 |
| Halo | Dev0115 | PC & קונסולת משחקים | 3 | 8 אוגוסט 2007 15:52 |
| שרשרת כלים | |
| |