![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Žinau, kad senas, bet tai tik Halo žaidimas su free online multiplayer. Ar kas nors vaidina tai?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aš naudoju jį žaisti apie metus ar du atgal, bet Neturite žaidimas anymore
Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
Manau, geriausia dalis apie žaidimo buvo Custom Edition. Jis leidžia vartotojams kurti savo Halo Modifikacijos. I downloaded kuri leidžia jums yra Metroid Prime versija. Jis buvo kinda odd pamatyti Master Chief kopimo į Morph rutulinis nors .... Yra apkrovų klaidų dėl šių kinda dalykų, bet įdomu. Geriausi žaidimai yra su modded ginklų klubus, todėl fotografavimo su Šautuvas siunčia jį verpimo ir plaukiojančių Wściekle Warthog.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
turite mokėti žaisti Halo 2 PC internetu?
|
|||
|
|||
|
Taip, manau, kad galite gauti sąskaitą sidabro ir aukso sąskaitą, aukso galite kalbėti su žmonėmis su 360's (kinda Įvairioms platformoms think)
tikrai ne dėl kainų Nors
|
|||
|
|||
|
Oh, oh! Pyrotails!
Aš priimančiosios mod serverio pavadinimą SnipersDreamTeam Mod8-Insomnia-, turėtumėte ateiti Check it out šiek tiek laiko: D |
|
|
|||
|
|||
|
I'll have ją pažvelgti.
Edit: Aš apie tai, bet tu ne ten. Aš nužudžiau save rozstrzelanie žemės! |
|
|
|||
|
|||
|
Oh my god, god darbo i didnt nusipirkti kitą dieną po to aš atsisako mokėti žaisti, turiu galvoje perkant žaidimas expenisve pakankamai
|
|
|
|||
|
|||
|
Taip aš manau, kad tai BS, kai to padaryti mokate žaisti internete, taip pat, bet aš bijau, kad jis yra online žaidimo ateityje, ypač taip, kad Vista veikia, kad Games for Windows šūdas
|
|||
|
|||
|
Hmm, turiu mokėti žaisti WoW, ir būti sąžiningiems ji niekada iš tikrųjų nerūpi man per daug. Aš tai nusipirkau žaidimą, jei tik kaina kaip £ 15, suteikiamas aš turiu sumokėti £ 9 mėnesių tęsti žaidimą, bet tai tik kaip 2 £ per savaitę, kuri dėl atsiperka, tai pat verta!
For the record I ain't narkomanai ... tik šiek tiek kreivas ...