![]() |
|
| |||
| |||
| Es zinu, tas ir vecs, bet tas ir tikai Halo spēle ar free online multiplayer. Vai kāds spēlē šo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I use to play tā apmēram gadu vai divus atpakaļ, bet dont ir spēle vairs
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka labākā daļa par spēli bija custom edition. Tas ļauj cilvēkiem veidot savas Halo mods. Es lejupielādēt vienu, kas ļāva jums ir Metroid Prime versiju. Tas bija kinda dīvaini redzēt Master Chief kāpšanas stājas morph bumbu gan .... Ir kravas kļūdas šīs kinda lietas, bet tas ir jautri. Labākās spēles ir ar modded ieročiem piedāvājumi, šaušana Warthog ar uzbrukums šautene nosūta to vērpšanas un peld kā traks. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums jāmaksā spēlēt Halo 2 PC Online?
| |||
| |||
| Jā, es domāju, ka jūs varat iegūt sudraba kontu un zelta kontu, zelta ļauj sarunāties ar cilvēkiem ar 360 (kinda pāri platforma think) neesat pārliecināts par cenu gan
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Oh, oh! Pyrotails! Izvietoju mod servera nosaukumu SnipersDreamTeam Mod8-Bezmiegs-, jums ir jānāk pārbaudīt to, kādu laiku: D. |
|
| |||
| |||
| Es ņemšu meklēt. Edit: Es esmu par to, bet jums nav tur. Es nogalina sevi pēc šaušanas zemes! |
|
| |||
| |||
| Ak mans Dievs, Dieva darbs i didn't iegādāties otru dienu, tad es atsakos maksāt spēlēt, es domāju pērkot spēles expenisve pietiekami |
|
| |||
| |||
| Jā es domāju, ka tas ir BS, kad tad lai jums samaksā play online kā labi, bet es baidos, ka tas ir nākotnes tiešsaistes spēles, jo īpaši ar tā, ka Vista darbi, ka Windows spēles crap
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hmm, man ir jāmaksā spēlēt WoW un ja godīgi tas nekad bothered mani pārāk daudz. Es domāju es nopirku spēli, kad tā tikai izmaksas, piemēram, £ 15, un to piešķir man ir jāmaksā 9 £ mēnesī turpināt spēlēt, bet tas ir tikai līdzīgi £ 2 nedēļas, kurai atmaksāties, ir labi tā vērts! Par ierakstu man nav atkarīgi ... tikai nedaudz saliekts ...
__________________ Vakar vakarā es gulēja gultā meklē augšā debesīs zvaigznes un es nodomāju, kur heck ir griesti. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |