rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Halo: Combat Evolved (PC)

Reply

Narzędzia wątku
Old 10 październik, 2007, 05:58
Członek grupy

Wiem, że to stary, ale to tylko gra Halo z darmowy multiplayer. Czy ktoś tego grać?
Old 10 październik, 2007, 06:27
Moderator grupy

Używam go do gry o rok lub dwa temu, ale dont mieć już gra

My System: Niektóre inne kochanka!

Procesor (y):
E8500 E0@4.1Ghz (akcji V)
Płyta główna:
BIOSTAR TPower I45
Pamięć RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Karta graficzna (y):
X1950 Pro
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chłodzenie:
Big Typhoon VX
Sieć / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (y):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 × 105
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 11 października 2007, 03:07
Członek grupy

Myślę, że najlepsza część o tej grze był zwyczaj wydanie. To umożliwia użytkownikom tworzenie własnych modów Halo. Ściągnąłem, które pozwoliły Ci się Metroid Prime wersji. To było dziwne, skoro kinda Master Chief wspinaczki w morph ball chociaż .... Istnieje wiele błędów kinda tych rzeczy, ale to zabawne. Najlepsze gry są te z modded broni, tak filmowanie Warthog z Assault Rifle wysyła go przędzenia i latające jak szalony.
Old 11 października 2007, 14:05
Grupa dawcy

musisz zapłacić do gry Halo 2 na PC w Internecie?

My System: Mój

Procesor (y):
AMD Athlon dual core
Płyta główna:
WinFast 6600
Pamięć RAM:
3Gb
Karta graficzna (y):
MSI 8600GT
Karta dźwiękowa:
niektóre tanie dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Monitor (y):
Cibox 1440 x 900
Operating System (-y):
Vista
Old 11 października 2007, 15:59
Moderator grupy

Tak, myślę, że możesz dostać rachunek srebro i złoto uwagę, złoto pozwala rozmawiać z ludźmi z 360's (kinda cross platform myśleć)
nie wiesz na temat cen choć

Old 11 października 2007, 19:09
Grupa dawcy

Oh, oh! Pyrotails!

I gospodarzem mod serwera o nazwie SnipersDreamTeam Mod8-Bezsenność, należy się sprawdzić to od pewnego czasu: D.
Old 12 październik, 2007, 08:25
Członek grupy

I'll do obejrzenia go.

Edit: Bylem na ten temat, ale tam nie było. I zabili ja przez fotografowania ziemi!
Old 12 październik, 2007, 11:38
Grupa dawcy

O mój Boże, Boże pracy i didnt Kup drugi dzień i wtedy odmówić zapłaty do gry, mam na myśli kupowania gry jest wystarczająco expenisve
Old 12 październik, 2007, 12:08
Moderator grupy

Tak myślę, że jest BS kiedy reklamodawca płaci się grać online, jak dobrze, ale obawiają się, że jest to przyszłość gier online, w szczególności w sposób, że Vista działa, że gry dla systemu Windows crap

Old 19 października 2007, 08:19
Grupa dawcy

Hmm, muszę zapłacić do gry WoW i być szczery to nigdy nie bothered me too much. Mam na myśli Kupiłem gry, kiedy tylko koszt jak £ 15, przyznane Mam zapłacić £ 9 miesiącu kontynuować grę, ale to tylko £ 2 na tydzień, co do spłacenia, jest warta!

Do zapisu i nie jest uzależniony tylko łagodnie hooked ... ...

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.