![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Wiem, że to stary, ale to tylko gra Halo z darmowy multiplayer. Czy ktoś tego grać? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Używam go do gry o rok lub dwa temu, ale dont mieć już gra
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Myślę, że najlepsza część o tej grze był zwyczaj wydanie. To umożliwia użytkownikom tworzenie własnych modów Halo. Ściągnąłem, które pozwoliły Ci się Metroid Prime wersji. To było dziwne, skoro kinda Master Chief wspinaczki w morph ball chociaż .... Istnieje wiele błędów kinda tych rzeczy, ale to zabawne. Najlepsze gry są te z modded broni, tak filmowanie Warthog z Assault Rifle wysyła go przędzenia i latające jak szalony. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| musisz zapłacić do gry Halo 2 na PC w Internecie?
| |||
| |||
| Tak, myślę, że możesz dostać rachunek srebro i złoto uwagę, złoto pozwala rozmawiać z ludźmi z 360's (kinda cross platform myśleć) nie wiesz na temat cen choć
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Oh, oh! Pyrotails! I gospodarzem mod serwera o nazwie SnipersDreamTeam Mod8-Bezsenność, należy się sprawdzić to od pewnego czasu: D. |
|
| |||
| |||
| I'll do obejrzenia go. Edit: Bylem na ten temat, ale tam nie było. I zabili ja przez fotografowania ziemi! |
|
| |||
| |||
| O mój Boże, Boże pracy i didnt Kup drugi dzień i wtedy odmówić zapłaty do gry, mam na myśli kupowania gry jest wystarczająco expenisve |
|
| |||
| |||
| Tak myślę, że jest BS kiedy reklamodawca płaci się grać online, jak dobrze, ale obawiają się, że jest to przyszłość gier online, w szczególności w sposób, że Vista działa, że gry dla systemu Windows crap
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hmm, muszę zapłacić do gry WoW i być szczery to nigdy nie bothered me too much. Mam na myśli Kupiłem gry, kiedy tylko koszt jak £ 15, przyznane Mam zapłacić £ 9 miesiącu kontynuować grę, ale to tylko £ 2 na tydzień, co do spłacenia, jest warta! Do zapisu i nie jest uzależniony tylko łagodnie hooked ... ...
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |