![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Stiu ca e vechi, dar este singura cu Halo joc multiplayer online gratuit. Are cineva acest joc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu folosesc pentru a juca este despre un an sau doi, dar în urmă dont au mai joc
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Cred că cea mai bună parte a jocului a fost personalizat de ediţie. Acesta permite oamenilor să îşi creeze propria Halo mods. Am descarcat de unul care a permis să aibă un prim-Metroid versiune. A fost cam ciudat să vadă Master Chief căţărat într-o minge Mutantule deşi .... Există multe erori cu privire la aceste fel de lucruri, dar este distractiv. Cele mai bune jocuri sunt cele cu modded arme, aşa că împuşcarea Warthog cu o puşcă de asalt îl trimite filare şi zboară ca nebunii. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebuie să plătiţi pentru a juca halo 2 de pe PC-ul online?
| |||
| |||
| Da, cred că puteţi obţine un cont de argint şi un cont de aur, de aur vă permite să vorbesc cu oamenii, cu 360 de (cam cruce platformă cred) nu sunt sigur cu privire la preţuri, deşi
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Oh, oh! Pyrotails! Am găzdui un mod server numit SnipersDreamTeam Mod8-Insomnie-, ar trebui să vină verifica o anumită perioadă de timp: D. |
|
| |||
| |||
| Voi avea o caut. Edit: Am fost pe el, dar nu ai fost acolo. I-am ucis eu prin tragere la sol! |
|
| |||
| |||
| Oh, Doamne, Doamne de locuri de muncă i didnt cumpere alte zile apoi m-am refuza sa plateasca pentru a juca, adica de cumpărare de joc este destul de expenisve |
|
| |||
| |||
| Da cred ca este BS atunci când te fac să plătească pentru a juca online, dar mă tem că acesta este viitorul jocurilor online, in special, cu modul în care lucrează Vista, că jocuri pentru Windows crap
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hmm, trebuie sa platesc pentru a juca WoW şi să fiu sincer este foarte deranjat niciodată nu-mi prea mult. Adica am cumparat jocul, atunci când este doar costul place £ 15, acordate I a face trebuie să plătească £ 9 o lună pentru a continua redarea, dar ca nu-i decât o săptămână de £ 2, care, pentru a se răzbuna, este bine meritat! Pentru a înregistra I nu este dependent doar blînd agatat ... ...
__________________ Ultima noapte o să căutaţi în pat până la stele de pe cer şi m-am gândit la mine, unde naiba este plafonul. ![]() |
![]() |
|
| Marcaje |