![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Já vím, je to starý, ale je to len hra Halo s free online multiplayer. Má niekto túto hru? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Používam ju hrať asi rok alebo dva lety, ale dont mať hru už
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Myslím, že najlepšia časť o hre bol vlastné vydanie. Umožňuje ľuďom, aby si vytvorili vlastné Halo mods. I stiahnuty ktorý vám dovolené mať Metroid vlády verziu. Bolo to trochu divné videnie Master náčelník lezenie do morfo loptu keď .... Existuje veľa chýb na tie trochu veci, ale je to sranda. Najlepšie hry sú tie s Modded zbrane, tak streľbe jeden Warthog s útočná puška pošle spriadanie a lietania ako blázni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| budete musieť platiť na hru Halo 2 pre PC online?
| |||
| |||
| Jo, myslím, že môžete získať striebornú účet a účet zlato, zlato vám umožňuje hovoriť s ľuďmi s 360 to (trochu cez platformu myslím) Nevíte o oceňovaní keď
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Oh, oh! Pyrotails! I hostiteľská mod server s názvom SnipersDreamTeam Mod8-Nespavosť-by ste mali prísť vyskúšať to nejaký čas: D. |
|
| |||
| |||
| Dám si na to pozrieť. Edit: Bol som na nej, ale nebola tam. Zabil jsem sám do střelecké zem! |
|
| |||
| |||
| Bože môj, Bože prácu i didnt kúpiť druhý deň potom aj odmietnuť zaplatiť hrať, aj priemerná nákupná hra je dost expenisve |
|
| |||
| |||
| Jo myslím, že je BS keď potom budete platiť hrať aj online, ale mám strach, že je budúcnosť online hier, najmä so zreteľom na spôsob, že Vista funguje, že Games for Windows svinstvo
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hmm, tak musím zaplatiť hrať WoW a byť úprimný, že to nikdy naozaj obťažoval mňa moc. Teda já kúpil hru, keď je to len náklady, ako je 15 libier, ktorá je poskytovaná mám zaplatiť 9 libier za mesiac, aby aj naďalej hrať, ale je to len ako 2 libier týždenne, čo pre vyplatí, je dobre stojí za to! Na záznam jsem nie je závislý ... len mierne zahnutý ...
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| I Have a nVidia GeForce 8200, Niekto mi povedať, čo to urobiť v boji proti Prehriatie | comput3rnoob | Graphics Cards & Monitory | 8 | 5. júla 2009 14:24 |
| FEAR Bojové nie je hra? | hitman0042 | PC a herné konzoly | 2 | 22. november 2008 17:24 |
| Bojové zbrane a ATI IGP 320m Dont sa zdá, že funguje? | Haun | PC a herné konzoly | 27 | 4. novembra 2008 14:01 |
| Nové Halo fps? | alex | PC a herné konzoly | 1 | 11. mája 2008 06:17 |
| Halo | Dev0115 | PC a herné konzoly | 3 | 8. august 2007 15:52 |
| Thread Tools | |
| |