az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

Halo: Combat (PC) Evolved

Reply

Konu Araçları
Old 10 Ekim 2007, 05:58
Üye Grubu

Default Halo: Combat (PC) Evolved

Ben eski biliyorum, ama ücretsiz çevrimiçi çok olan tek Halo oyunu. Herkesin bu oyun mu?
Old 10 Ekim 2007, 06:27
Moderatör Grubu

Bir veya iki yıl önce onu çalmak için ama dont artık oyunu kullanmak

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 11 Ekim 2007, 03:07
Üye Grubu

Ben hemen oyunu özel baskı olduğunu en iyi parçası düşünüyorum. Bu insanlar kendi Halo Değişiklikler oluşturmanıza olanak sağlar. Ben bir Metroid Prime sürümü için izin indirilebilir. Bu çok garip bir Morph top haline tırmanma Master Chief görmeye oldu ama .... İşte bu tür şeylere hatalardan yükler, ancak bu kadar eğlenceli. En iyi oyunları modded silahlarla olanlar, bu tüfek bu iplik ve deli gibi uçan gönderen saldırı ile Warthog çekim vardır.
Old 11 Ekim 2007, 14:05
Bağış Grubu

PC çevrimiçi ilgili Halo 2 oynamak için ödeme yapmam gerekiyor?

Benim Sistemi: Benimki

İşlemci (ler):
AMD Athlon çift çekirdekli
Anakart:
winfast 6600
RAM hafıza:
3GB
Grafik Kartı (ler):
MSI 8600GT
Ses Kartı:
bazı ucuz DX9 5,1
Sabit Disk (ler):
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
Cibox 1440 x 900
İşletim Sistemi (ler):
Vista
Old 11 Ekim 2007, 15:59
Moderatör Grubu

Evet, sen ve altın hesap Gümüş hesap alabilirsiniz düşünüyorsanız, altın için 360's (tür platformlarda insanlar konuşmak düşünüyorum) sağlar
fiyat konusunda emin değilim ama

Old 11 Ekim 2007, 19:09
Bağış Grubu

Oh, oh! Pyrotails!

Ben, sen de gelmelisin zaman denemeniz bir MOD sunucu SnipersDreamTeam Mod8-uykusuzluk adlı host: D.
Old 12 Ekim 2007, 08:25
Üye Grubu

Bunun için bir göz vardır.

Düzenle: Bu konuda emin olabilirsiniz, ama orada değildi. Ben yer çekim ile kendimi öldürdüm!
Old 12 Ekim 2007, 11:38
Bağış Grubu

Aman Tanrım, tanrım iş i oynamak için ödemeyi reddetme diğer gün sonra satın didnt, i oyunu satın demek yeterli olduğunu expenisve
Old 12 Ekim 2007, 12:08
Moderatör Grubu

Evet bunu zaman sonra da çevrimiçi oynamak için ödeme yapmak BS olduğunu düşünüyorum, ama bu şekilde online oyun ve gelecekte, özellikle bir korkusu Vista çalışıyorsa, Windows için oyun bok

Old 19 Ekim 2007, 08:19
Bağış Grubu

Hmm, I ve dürüst olmak gerekirse bu gerçekten çok fazla beni rahatsız hiç's WoW oynamak için ödemek zorunda. Ben, oyun zaman sadece £ 15 gibi mal satın Ben verilen anlamı bir ay oynamaya devam etmek için 9 YTL ödemek zorunda ama sadece 2 YTL gibi bir ödeme kapatmak için iyi değer bir hafta kadar!

Ben ... sadece hafif kanca bağımlı değildir kayıt için ...

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından