![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я знаю, що це старий, але це єдина гра Halo з безкоштовної розрахованої на багато користувачів онлайн. Хто-небудь цю гру? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я використовую, щоб відтворити його приблизно через рік або два назад, але Не маєте великій грі
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Я думаю, що краща частина про гру був звичай Edition. Вона дозволяє користувачам створювати свої власні моди Halo. Я скачав, яка дозволила вам є версія Metroid Prime. Це було цікаве непарні вигляді Master Chief забрався в морфінга м'ячем, хоча .... Є навантажень помилок з цим цікавим речам, але це забавно. Кращі ігри це ті, з модом зброї, тому зйомка Warthog з автомата відправляє його спінінг і пролетівши як божевільні. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви повинні заплатити, щоб грати Halo 2 на PC в Інтернеті?
| |||
| |||
| Так, я думаю, що ви можете отримати срібло рахунок і рахунок золота, золота дозволяє вам розмовляти з людьми, з 360 (Kinda кросплатформене думати) НЕ впевнений, про ціни, хоча
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ах, ах! Pyrotails! Я у себе моделювання сервер з ім'ям SnipersDreamTeam mod8-Insomnia-, ви повинні прийти перевірити її якийсь час: D. |
|
| |||
| |||
| Мені доведеться шукати його. Зміна: Я був на ньому, але ви не були там. Я вбив себе пострілом на землю! |
|
| |||
| |||
| Боже мій, бог роботу I Didn't купити інший день Тоді я відмовляюся платити, щоб грати, я маю на увазі купівлю ігор expenisve Досить |
|
| |||
| |||
| Та я думаю, що це BS, коли роблять то ви платите грати в онлайні, а також, але я боюся, що це майбутнє онлайн ігор, особливо з так, що Vista працює, що ігри для Windows лайно
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Хм, мені доведеться заплатити, щоб грати WoW і, чесно кажучи це ніколи не турбувало мене занадто багато. Я хочу сказати, купили гру, коли вона, як тільки вартість £ 15, наданий мені доведеться заплатити £ 9 місяців, щоб продовжити гру, але це лише як £ 2 тижні, що для погашення, добре стоїть! Для запису я не залежним ... просто м'яко підключили ...
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| У мене є NVIDIA GeForce 8200, кто-то будь ласка, скажи, що робити для боротьби з перегрівом | comput3rnoob | Графічні карти & Монітори | 8 | 5 липня 2009 14:24 |
| Страшний Бій не грати? | hitman0042 | PC & консоль Gaming | 2 | 22 листопада 2008 17:24 |
| Боротьба зброєю і ATI IGP 320M Dont здається, що працюють? | Haun | PC & консоль Gaming | 27 | 4 листопада 2008 14:01 |
| Нові Halo FPS? | Alex | PC & консоль Gaming | 1 | 11 травня 2008 06:17 |
| Halo | Dev0115 | PC & консоль Gaming | 3 | 8 серпня 2007 15:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |