![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mene i djelo mate pokušavate igrati oreol nad našu bežičnu mrežu na poslu. da li je moguće to napraviti? up to sada smo uspije. nismo bili u mogućnosti da međusobno contect putem izravnog IP adresu. bilo koji sugestija? bilo koji pomoć bi bilo puno appreiacted: D: D: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nisam igrao ga na neko vrijeme, ali više nikada nije stvarno izgleda da radi
| |||
| |||
| Ok imam nikada je vijenac na PC, ali moraju imati slične postavke na bilo koji drugi pc igre kada radi sa stvarima kao što je bežični LAN ili umrežavanju, kao što ja mogu igrati igre poput css (counter štrajk source) na lan i pokrenite ga iz ruter . Pa stvarno probati postavljanje lan server i povezuje se na njega, ako znate kako?. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Original Sony PS3 vs PS3 Slim | smithmiller6 | PC & konzole Igre | 9 | 22 rujan 2009 04:14 |
| URL Privatni Original fotografija visoke rezolucije na Flickr | YuliaNichya | Multimedija i kodeci | 0 | 2. ožujak 2009 14:53 |
| Vrati izvorne postavke za | redden137 | Općenito Software Chat | 5 | 22. studeni 2008 14:20 |
| Bilo tko i dalje igrati na originalnim Xbox živjeti? | Carl | PC & konzole Igre | 2 | 23. studeni 2007 10:26 |
| Kako to sigurnosna kopija Windows XP originalni disk | fredted40x | Windows Operating Systems | 3 | 11. listopad 2007 13:31 |
| Thread Tools | |
| |