![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Man ir darbas padėjėjas bando žaisti aureolė virš mūsų bevielio tinklo darbe. Ar įmanoma tai padaryti? til iki šiol mums buvo nesėkmingas. mes negalėjome contect kiekvienam tiesioginiu IP adresas kitas. Any suggestions? Any help būtų daug appreiacted: D: D: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš ne žaisti jį, o bet Multiplayer niekada tikrai atrodo, kad darbo
| |||
| |||
| Ok Ive niekada Halo PC, bet jis turi panašius parametrus į bet kurią kitą kompiuterinį žaidimą, kai dirbate su medžiagos, kaip LAN arba bevielį tinklą, kaip aš galiu žaisti, kaip ir CSS (counter strike source) apie LAN ir mums paleisti jį išjungti maršrutizatorius . Taigi tikrai pabandyti sukurti LAN serverio ir prisijungimo prie jo, jei žinote kaip tai padaryti?. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Originalus Sony PS3 vs PS3 Slim | smithmiller6 | PC & konsolės Žaidimai | 9 | 22 rugsėjis 2009 04:14 |
| URL Asmeninis Original High Res Nuotraukos on Flickr | YuliaNichya | Multimedia & Codecs | 0 | 2 kovas 2009 14:53 |
| Atkurti pradinius parametrus | redden137 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | Lapkritis 22, 2008 14:20 |
| Kiekvienas dar žaisti originalus Xbox Live? | Carl | PC & konsolės Žaidimai | 2 | Lapkritis 23, 2007 10:26 |
| Kaip atsarginės Windows XP originalaus disko | fredted40x | Windows "operacinės sistemos | 3 | 11 spalis 2007 13:31 |
| Temos įrankiai | |
| |