mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Aureolė (originalas)

Reply

Temos įrankiai
Old 3 rugpjūtis 2007, 07:06
Narys

Default Aureolė (originalas)

Man ir darbas padėjėjas bando žaisti aureolė virš mūsų bevielio tinklo darbe. Ar įmanoma tai padaryti? til iki šiol mums buvo nesėkmingas.
mes negalėjome contect kiekvienam tiesioginiu IP adresas kitas.

Any suggestions?

Any help būtų daug appreiacted: D: D: D
Old Rugpjūtis 10, 2007, 13:46
Donorų grupės

Aš ne žaisti jį, o bet Multiplayer niekada tikrai atrodo, kad darbo

Mano sistema: xX_TeK_GaMeR_Xx

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6700
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM atmintis:
OCZ 6400 2 x 2GB ReaperX
Graphics Card (-ai):
MSI NX8800GT
Garso plokštė:
Realtek ALC 889A Dolby Digital
Kietasis diskas (-ai):
OCZ SSD 60GB, 250GB WD HDD
Optical Drive (s):
LG HL-DT-ST DVDRAM GH22LS30
Case / PSU:
Cooler Master HAF-932, OCZ 600W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
"Ethernet", "BT @ 2MB (250KB / S DL)
Monitorius (-ai):
"Xerox XA7-17i, SHARP LC26D44
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate RC1 x32
Old Rugpjūtis 11, 2007, 16:13
Narys

Ok Ive niekada Halo PC, bet jis turi panašius parametrus į bet kurią kitą kompiuterinį žaidimą, kai dirbate su medžiagos, kaip LAN arba bevielį tinklą, kaip aš galiu žaisti, kaip ir CSS (counter strike source) apie LAN ir mums paleisti jį išjungti maršrutizatorius . Taigi tikrai pabandyti sukurti LAN serverio ir prisijungimo prie jo, jei žinote kaip tai padaryti?.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Originalus Sony PS3 vs PS3 Slim smithmiller6 PC & konsolės Žaidimai 9 22 rugsėjis 2009 04:14
URL Asmeninis Original High Res Nuotraukos on Flickr YuliaNichya Multimedia & Codecs 0 2 kovas 2009 14:53
Atkurti pradinius parametrus redden137 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 5 Lapkritis 22, 2008 14:20
Kiekvienas dar žaisti originalus Xbox Live? Carl PC & konsolės Žaidimai 2 Lapkritis 23, 2007 10:26
Kaip atsarginės Windows XP originalaus disko fredted40x Windows "operacinės sistemos 3 11 spalis 2007 13:31
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.