![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| с 50 играч на Xbox 360
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2142 беше abit на спущаха така Im ще чакам за няколко играча прегледи, преди да получа лоша компания като за фронтовата линия, искаш да кажеш Медал на честта серия? Ако е така да, но не за дълго
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| frontlines гориво на война, добра игра, но болен мине
| |||
| |||
| Да frontlines гориво на война |
|
| |||
| |||
| За боклука игра |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам изигра един играч само.
Аз помислих, че е доста добро забавление. FAULTS ММО, са: 1:AI е невероятно глупава (известяване на враговете, бутане във вас, когато се опитвате да скриете). 2:Играта е много лесна 3:Sniping е боклук, дори и когато имате ясна оглед на враговете те все още могат да бъдат изложени на range.Also Без значение къде се крият те винаги знам къде си веднага щом се застреля. Хубави неща: 1:Ти мога употреба превозни средства 2:В RC танкове, helis са добра идея. 3:Парцелът е с локално и правдоподобен (за мен най-малко). Моята система: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имах бета за нея, но не можаха да играят, защото там бяха isues с съвместимостта с моя gfx карта, изглежда добре все пак, кой знае, ако е налице демо навън?
| |||
| |||
| Нов ъпдейт на фиксират всички тези проблеми Krll |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Грешки на файла След възстановяване на данни от външен HDD този играч Up | FrostHeart | Дискове & сменяемите носители | 0 | 16-ти ноември, 2009 година 01:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |