![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 50 s hráčem na xbox 360
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2142 byl abit a rozestřete tak im existující až k čekat na málo hráč recenze před dostat i špatná společnost za frontu, máš na mysli série Medal of Honor? Pokud ano, ano, ale ne na dlouho
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Frontlines paliva války, dobrá hra, ale špatně průkaz
| |||
| |||
| jo Frontlines paliva války |
|
| |||
| |||
| odpadky hra |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem hrál pouze jediný hráč.
Myslel jsem, že to byla docela dobrá zábava. Faults IMO jsou: 1:AI je neuvěřitelně hloupá (alerting nepřátel, tlačení do tebe, když se snaží skrýt). 2:Hra je až příliš snadné 3:Sniping je svinstvo, i když máte jasnou představu o jejich nepřátele, mohou být ještě z range.Also bez ohledu na to, schovává se vždy vědět, kde jste, jakmile budete střílet. Dobré věci: 1:Můžete použít vozidel 2:RC tanky, helis je dobrý nápad. 3:Plot je aktuální a uvěřitelný (alespoň pro mě). Můj systém: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měl jsem za to beta, ale nemohl hrát, protože tam byly isues s kompatibilitou s mým GFX kartu, vypadá dobře i když každý, kdo vědět, jestli existuje demo ven?
| |||
| |||
| Nové aktualizace pro opravu všech těchto problémů Krll |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Soubor Chyby Po získání dat z externího pevného disku, který hrál Up | FrostHeart | Drives & Removable Media | 0 | 16.listopadu 2009 01:22 |
| Thread Nástroje | |
| |