![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| με 50 παίκτες στο Xbox 360
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2142 ήταν abit ενός απογοητευθεί τόσο im θα περιμένουν για λίγες παίκτης σχόλια πριν να πάρω κακή εταιρεία όπως για την πρώτη γραμμή, θες να πεις μετάλλιο τιμήν της σειράς; αν ναι, ναι, αλλά δεν προορίζονται για μακρά
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| frontlines καυσίμων από τον πόλεμο, καλό παιχνίδι, αλλά η κακή περάσει
| |||
| |||
| Ναι frontlines καυσίμων του πολέμου |
|
| |||
| |||
| σκουπίδια παιχνίδι |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω παίξει μόνο και μόνο παίκτη.
Νόμιζα ότι ήταν αρκετά καλή διασκέδαση. Faults ΙΜΟ είναι οι εξής: 1:ΑΙ είναι απίστευτα ηλίθια (συναγερμού εχθρούς, πιέζοντας σε σας όταν προσπαθείτε να αποκρύψετε). 2:Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ εύκολη 3:Sniping είναι χάλια, ακόμα και όταν έχετε μια σαφή εικόνα των εχθρών το οποίο μπορούν ακόμη να είναι έξω από range.Also δεν κατηγορία όπου μπορείτε κρύβονται πάντα γνωρίζουν πού είστε μόλις πυροβολήσει. Καλά πράγματα: 1:Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα οχήματα 2:Η RC δεξαμενές, helis είναι μια καλή ιδέα. 3:Χαράσσεται είναι επίκαιρο και αληθοφανής (για μένα τουλάχιστον). Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα την beta για αυτό, αλλά δεν μπορούσε να παίξει, επειδή υπήρχαν isues με τη συμβατότητα με την κάρτα μου gfx, φαίνεται καλή αν και, όποιος γνωρίζει αν υπάρχει ένα demo out?
| |||
| |||
| Νέα ενημερωμένη έκδοση για να καθορίσει όλα εκείνα τα προβλήματα Krll |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Φάκελος Λάθη Μετά την ανάκτηση δεδομένων από ένα εξωτερικό HDD που έπαιξαν Up | FrostHeart | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 0 | 16 Νοέμβρη 2009 01:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |