![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| s 50 igrača na Xbox 360
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2142 je abit od spusti pa im idući u pričekate nekoliko igrača recenzije prije nego što sam se loše tvrtka kao i za frontline, to misliš medalja časti nizu? ako je tako da, ali ne zadugo
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| borbenoj liniji goriva rata, dobra igra, ali bolestan pass
| |||
| |||
| yeah borbenoj liniji gorivo za ratne |
|
| |||
| |||
| Loše igre |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam igrao samo single player.
Sam mislio to je bio prilično dobar zabavno. Greške IMO su: 1:AI je nevjerojatno glupo (upozoravanje neprijatelja, guranje u kada pokušavate sakriti). 2:Igra je daleko previše lako 3:Snajperskog djelovanja je sranje, čak i kada imate jasan pogled na neprijatelja oni mogu i dalje biti bez range.Also bez obzira na to gdje ste se skrivali oni uvijek znaju gdje se nalazite čim pucati. Dobre stvari: 1:Možete koristiti vozila 2:RC tenkova, helis su dobra ideja. 3:Parcela je tematska i uvjerljivi (meni barem). My System: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imao sam beta za nju, ali nije mogao igrati jer su isues uz kompatibilnost sa mojim gfx card, izgleda dobro ipak, svatko tko zna da li je demo out?
| |||
| |||
| Novo ažuriranje kako biste riješili svih onih problema Krll |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Fascikl Pogreške Nakon Oporavak podataka iz Eksterni HDD taj igrano Gore | FrostHeart | Drives & Izmjenjivi mediji | 0 | 16 studeni 2009 01:22 |
| Thread Tools | |
| |