![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 50 játékos az Xbox 360
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2142 volt az Abit leereszt im so fog várni pár játékos véleménye előtt jutok rossz társaság mint az elsők, do you mean Medal of Honor sorozat? Ha így van, de nem sokáig
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Frontlines Fuel of War, jó játék, de rossz lépés
| |||
| |||
| Igen Frontlines Fuel of War |
|
| |||
| |||
| szemetet játék |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én csak egy játékos játssza.
Azt hittem, elég jó móka. Hibák IMO: 1:AI hihetetlenül hülye (riasztószolgálatot ellenséget, nyomja be, ha igyekeznek elrejteni.) 2:A játék túl könnyű 3:Sniping is szar, akkor is, ha tisztán látni, hogy az ellenség még a range.Also nem számít, hol van elrejtésre mindig tudja, hol van, amint lőni. Jó dolog: 1:Használhatja járművek 2:Az RC-tartályok, helis van egy jó ötletem. 3:Telek aktuális és hihető (nekem legalábbis). My System: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Már a béta-a, de nem tudott játszani, mert ott volt isues való összeegyeztethetőségét én gfx-kártyát, de jól néz ki, aki tudja, ha van egy demo ki?
| |||
| |||
| Az új frissítést a javítás minden olyan problémák Krll |