![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שחקן עם 50 על Xbox 360
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2142 היתה abit של לאכזב כך IM הולך לחכות כמה ביקורות לפני שאני שחקן מקבל רע החברה לגבי קו החזית, זאת אומרת מדליית הכבוד בסדרה? אם כן, כן, אבל לא לזמן רב
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| frontlines דלק של מלחמה, אלא משחק טוב חולה לעבור
| |||
| |||
| כן frontlines דלק של המלחמה |
|
| |||
| |||
| משחק זבל |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי משחק רק שחקן אחד.
אני חשבתי שזה היה די כיף טוב. תקלות IMO הם: 1:AI הוא unbelievably טיפש (alerting אויבים, דוחפים לתוך לך כאשר אתה מנסה להסתיר). 2:המשחק יותר מדי קל 3:צליפה זה שטויות, גם כאשר ברור לאור האויבים הם עדיין יכולים להיות מחוץ range.Also לא משנה איפה אתה מתחבא הם תמיד יודעים איפה אתה ברגע ירית. הדברים הטובים: 1:אתה יכול להשתמש בכלי רכב 2:טנקים של RC, helis הם רעיון טוב. 3:הוא מגרש את הנושא ואת believable (לי לפחות). המערכת שלי: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היה לי את ביתא על זה, אבל לא יכולתי לשחק כי היו isues עם תאימות עם כרטיס gfx שלי, אם כי נראה טוב, מישהו יודע אם יש הדגמה החוצה?
| |||
| |||
| עדכון חדש על מנת לתקן את כל הבעיות האלה Krll |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| קובץ שגיאות אחרי לשחזור נתונים HDD חיצוני שיחקו עד | FrostHeart | כוננים & נשלפת | 0 | 16 נובמבר 2009 01:22 |
| שרשרת כלים | |
| |