![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 50 žaidėju Xbox 360
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2.142 ABIT buvo su nuleista taip IM GOING laukti keletą grotuvas Apžvalgos prieš gaunu Bad Company kaip fronto, do you mean Medal of Honor? jei taip, taip, bet ne ilgam
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Frontlines Fuel of War, geras žaidimas, bet blogai pratraukite
| |||
| |||
| Yeah Frontlines Fuel of War |
|
| |||
| |||
| šiukšlių žaidimą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš grojo tik vienas žaidėjas.
Aš maniau jis buvo gana gerai pasilinksminti. Trūkumai IMO, yra: 1PG yra neįtikėtinai kvailas (aliarmo priešų, stūmimas į jus, kai jūs bandote slėpti). 2Žaidimas yra pernelyg lengva 3Snaiperis yra šūdas, net jei turite aiškią nuomonę apie priešų jie vis dar gali būti iš range.Also Nesvarbu, kur slepiasi jie visada žinote, kur iš karto šaudyti. Gerų dalykų 1Jūs galite naudoti transporto 2RC tankai, helis yra gera idėja. 3Sklypas yra teminis, o tikėtina (at least to me). Mano sistema: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man teko už tai beta versija, tačiau negalėjo žaisti, nes buvo isues suderinamumą su mano gfx kortele, gerai atrodo nors, kas nors žino, jei yra demo out?
| |||
| |||
| Nauja redakcija siekiant nustatyti visų šių problemų Krll |