![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ar 50 player uz Xbox 360
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2.142 bija ABIT no nolaist tik im turpinās gaidīt dažas spēlētājs pārskatīšanu pirms man Bad Company Attiecībā uz frontes līnijas, do you mean medaļu goda sērijas? ja jā jā, bet ne ilgi
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| frontlines degvielas kara, laba spēle, bet slikti iet
| |||
| |||
| yeah frontlines degvielas kara |
|
| |||
| |||
| muļķības spēle |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir bijusi viens spēlētājs only.
Es domāju, ka tas bija diezgan labs fun. Kļūmes IMO ir: 1:AI ir neticami stulba (brīdināšanas ienaidnieku, virzot stājas jums, kad jūs mēģināt slēpt). 2:Spēle ir pārāk viegli 3:Sniping ir crap, pat ja Jums nav skaidru priekšstatu par ienaidnieku, tie joprojām var būt no range.Also neatkarīgi no tā, kur Jūs slēpjas viņiem vienmēr zina, kur jums, tiklīdz jūs nošaut. Labas lietas: 1:Jūs varat izmantot transportlīdzekļus, 2:RC tvertnes, helis ir laba ideja. 3:Gabals ir aktuāla un ticama (man vismaz). Mana sistēma: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man bija beta par to, bet nevarētu būt, jo nebija isues ar saderību ar manu gfx karti, izskatās labi gan, ikviens zina, ja ir demo out?
| |||
| |||
| Jaunais atjauninājums noteikt visas šīs problēmas Krll |
![]() |
|
| Bookmarks |