![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| cu 50 de redare de pe Xbox 360
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2142 a fost de un abit lăsa în jos pentru a merge atât de im aşteptaţi câteva player revizuiri înainte de a-mi lua Bad Company front, pentru ca, vrei sa spui cu Medalia de Onoare serie? dacă da, da, dar nu pentru mult timp
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| frontului de combustibil de război, joc bun, dar prost treci
| |||
| |||
| da frontului de combustibil de război |
|
| |||
| |||
| gunoaie joc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am jucat doar singur joc.
Am crezut ca a fost destul de bun distractiv. Greşelile OMI, sunt: 1:AI este unbelievably prost (alertarea duşmani, împingând în tine, atunci când se încearcă să se ascundă). 2:Jocul este mult prea uşor 3:Sniping este o prostie, chiar şi atunci când ai o vedere clară a duşmanii ei pot fi încă din range.Also indiferent unde te ascunzi ele sunt întotdeauna ştiu unde eşti, cât mai curând va trage. Lucruri bune: 1:Puteţi folosi vehicule 2:RC de rezervoare, Helis sunt o idee bună. 3:Complotul este de actualitate şi de crezut (pentru mine cel putin). Sistemul meu: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am avut beta pentru el, dar nu a putut juca pentru că nu au fost isues cu compatibilitatea cu gfx mea carte, arata bine, cu toate că, oricine ştie dacă există un demo afară?
| |||
| |||
| Nouă actualizare pentru a remedia toate aceste probleme Krll |