![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 50 s hráčom na xbox 360
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2142 bol abit a rozmiestnite tak im existujúce až k čakať na málo hráč recenzia pred dostať aj zlá spoločnosť za frontu, máš na mysli série Medal of Honor? Ak áno, áno, ale nie na dlho
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Frontlines paliva vojny, dobrá hra, ale zle preukaz
| |||
| |||
| jo Frontlines paliva vojny |
|
| |||
| |||
| odpadky hra |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som hral iba jediný hráč.
Myslel som, že to bola celkom dobrá zábava. Faults IMO sú: 1:AI je neuveriteľne hloupá (alerting nepriateľov, tlačenie do teba, keď sa snažia skryť). 2:Hra je až príliš jednoduché 3:Sniping je svinstvo, aj keď máte jasnú predstavu o ich nepriateľov, môžu byť ešte z range.Also bez ohľadu na to, schováva sa vždy vedieť, kde ste, akonáhle budete strieľať. Dobré veci: 1:Môžete použiť vozidiel 2:RC tanky, helis je dobrý nápad. 3:Plot je aktuálna a uveríte (aspoň pre mňa). Môj systém: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mal som za to beta, ale nemohol hrať, pretože tam boli isues s kompatibilitou s mojím GFX kartu, vyzerá dobre aj keď každý, kto vedieť, či existuje demo ven?
| |||
| |||
| Nové aktualizácie na opravu všetkých týchto problémov Krll |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Súbor Chyby Po získaní dát z externého pevného disku, ktorý hral Up | FrostHeart | Drives & Removable Media | 0 | 16.listopadu 2009 01:22 |
| Thread Tools | |
| |