![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| са 50 играча на Ксбокс 360
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2142 је абит од спусти па им идући у сачекате неколико играча рецензије пре него што сам се лоше фирма као и за фронтлине, то мислиш медаља части низу? ако је тако да, али не задуго
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| борбеној линији горива рата, добра игра, али болестан пасс
| |||
| |||
| ыеах борбеној линији гориво за ратне |
|
| |||
| |||
| Лоше игре |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам играо само сингле плаыер.
ЈА мисао то је био прилично добар забавно. Грешке ИМО су: 1:АИ је невероватно глупо (упозоравање непријатеља, гурање у када покушавате сакрити). 2:Игра је далеко превише лако 3:Снајперског деловања је срање, чак и када имате јасан поглед на непријатеља они могу и даље бити без ранге.Алсо без обзира на то где сте се скривали они увек знају где се налазите чим пуцати. Добре ствари: 1:Можете користити возила 2:РЦ тенкова, хелис су добра идеја. 3:Парцела је тематска и уверљив (мени барем). Мы Сыстем: Крллл
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имао сам бета за њу, али није могао играти јер су исуес уз компатибилност са мојим гфкс цард, изгледа добро ипак, свако ко зна да ли је демо оут?
| |||
| |||
| Ново исправку да бисте решили свих оних проблема Крлл |