![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| xbox 360 50 oyuncu ile
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2142 bir yere kadar birkaç oyuncu değerlendirmeleri i kötü şirket almak beklemek olacak Sohbet izin ve Abit oldu olarak Cephe için, demek şeref dizi madalya? eğer böyle ise evet, ama uzun
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| savaş Frontlines yakıt, iyi oyun ama kötü geçmek
| |||
| |||
| savaş evet Frontlines yakıt |
|
| |||
| |||
| çöp oyun |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece tek oyuncu oynamıştır.
Ben oldukça eğlenceli olduğunu düşündüm. Hatalar IMO şunlardır: 1:Inanılmaz (uyarmanızı düşman, size bir zaman gizlemek için çalışıyoruz itme) aptalca AI. 2:Oyun çok kolay 3:Sniping bok bile sizin düşmanlarının hala range.Also olursa olsun burada her zaman siz ateş nereye kadar yakında olduğunu biliyorum sakladı dışında olabilir net bir görünümü vardır. İyi şeyler: 1:Sen bir araç kullanabilirsiniz 2:Bu RC tanklar, helis iyi bir fikir vardır. 3:Arsa topikal ve inanılır (bana en az) at. Benim Sistemi: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ama bunun için beta vardı çünkü benim Gfx kartı ile uyumluluğu ile isues edildi oynatmayacaktr olabilir, iyi de, varsa bir demo çıktı herkes biliyor görünüyor?
| |||
| |||
| Yeni Krll tüm bu sorunları çözmek için güncelleme |
![]() |
|
| Bookmarks |