![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 50 гравців на Xbox 360
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2142 була від ABIT вниз так, нехай їм буде чекати кілька відгуків гравців, перш ніж отримати погану компанію Що стосується фронту, ви маєте на увазі, Почесною медаллю серії? Якщо так так, але не надовго
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| паливо фронтах війни, хороша гра, але погано прохід
| |||
| |||
| Так палива фронтах війни |
|
| |||
| |||
| Сміття ігри |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я грав тільки один гравець.
Я думала, що це дуже гарна розвага. Несправності ІМО є: 1:А. И. неймовірно нерозумно (попередження ворогам, відсуваючи на вас, коли ви намагаєтеся приховати). 2:Гра занадто легкий 3:Хокейні це лайно, навіть якщо у вас є чітке уявлення про ворогів вони ще можуть бути з range.Also де б ви не ховаються вони завжди знають, де ви знаходитесь, як тільки ви знімаєте. Гарні речі: 1:Ви можете використовувати транспортні засоби 2:RC танки, Helis це гарна ідея. 3:Ділянка є актуальним і правдоподібним (для мене принаймні). Моя система: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я був бета для нього, але не міг грати, тому що там були Isues з сумісністю з моєї GFX карта, виглядає добре, хоча, кожен знає, якщо є демо-Out?
| |||
| |||
| Нове оновлення, щоб виправити всі ці проблеми Krll |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Немає файлу помилок після відновлення даних з зовнішнього жорсткого диска, яка зіграла вгору | FrostHeart | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 0 | 16 листопада 2009 01:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |