![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai. Man reikia ką nors, kas galėtų man padėti paveikslą this out. Kažkada vakarą Norėčiau pirkti šiuos. Jei ne rytoj Gerai turiu 20 "Acer X203H LCD ir noriu suvaidinti mano 360 ant jos. Ji turi DVI ir VGA įvesties įvesties Aš galvojau apie pirkimo šį adapterį http://www.monoprice.com/products/pr...seq=1&format=2 Ar anytone pasakyti man tai bus darbas? |
|
| |||
| |||
| atsižvelgiant, kad savo 360 turi HDMI išvestį, ir kad DVI įvesties jūsų monitorius yra moteris, tai taip jis dirbs. |
|
| |||
| |||
| Tuo atveju, jei tai ne tas atvejis .... galima įsigyti HDMI> VGA išėjimas už 360 m. apie 15 bucks. Aš, kad ir jis dirba labai gerai. ND |
|
| |||
| |||
| Citata:
Kurioje vietoje jūs manote, kad geriau būtų tai padaryti, nei HDMI į DVI?! High Def prie anologue .. Tai kažkas panašaus deginimas Blu-ray į Betamax don't you think? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Įjungti XBox360 į Windows PC? | mrberty | PC & konsolės Žaidimai | 4 | Birželis 23, 2009 13:55 |
| DVI HDMI Input Aktualijos | lovetrain | Graphics Cards & Monitoriai | 0 | Gegužė 29, 2009 05:51 |
| NFS Carbon ant Xbox360 | Coolyxxx | PC & konsolės Žaidimai | 8 | 10 sausis 2009 02:10 |
| HDMI jungtį | haysey9 | General Hardware Chat | 7 | 1 spalis 2008 13:31 |
| VGA į DVI-HDMI? | Spencer2004 | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 21 rugsėjis 2008 21:44 |
| Temos įrankiai | |
| |