![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OK. Potrebujem niekoho, kto mi môže pomôcť obrázok na to. Niekedy dneska by som chcel kúpiť tohle. Ak nie zajtra Ok mám 20inch Acer X203H LCD a chcem hrať moju 360 na ňu. Má DVI vstup a VGA vstup Přemýšlel jsem o kúpu tejto karty http://www.monoprice.com/products/pr...seq=1&format=2 Môžete mi povedať, anytone sa to bude fungovať? |
|
| |||
| |||
| pričom sa, že vaša 360 má HDMI výstup, DVI a že vstup na vašom monitore je samička, potom áno, že bude fungovať. |
|
| |||
| |||
| V prípade, že tomu tak nie je .... môžeš kúpiť HDMI> VGA výstup pre 360 na približne 15 dolárov. Mám to a to funguje veľmi dobre. ND |
|
| |||
| |||
| Citácia:
V akom čase ste si myslíte, že by bolo lepšie to urobiť ako HDMI na DVI? Vysoký Def sa anologue .. To je docela jedno, ako napaľovanie Blu-Ray disk betamax Nemyslíte? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Proměnit Xbox360 do Windows PC? | mrberty | PC a herné konzoly | 4 | 23. júna 2009 13:55 |
| DVI to HDMI vstup Otázky | lovetrain | Graphics Cards & Monitory | 0 | 29. máj 2009 05:51 |
| NFS Carbon na Xbox360 | Coolyxxx | PC a herné konzoly | 8 | 10. januára 2009 02:10 |
| HDMI pripojenie | haysey9 | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 1. október 2008 13:31 |
| Vga na dvi na HDMI? | Spencer2004 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 21. September 2008 21:44 |
| Thread Tools | |
| |