![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Im metu kuriama nauja PC žaidimų. Bet mano dabartinis kompiuteris turi būti pakankamai paleisti Crysis pakankamai gerai Ji turi 2GB RAM Nvidia 7900GT Ir Core 2 Duo 6.600 2x 2.40GHz Tačiau norint gauti bet frame rate visuose turiu žaisti ant mažo ir jos neįmanoma nieko matyti mažai. Any help Būtume dėkingi, kodėl jos neveikia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U reikia geresnės vaizdo plokštės
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, Crysis turi 2 8800s ir Quad Core maks it out.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max ją do you mean max res taip pat skaitau apie peržiūros dėl OcUK Manau, kad galite tai max, bet ne didesnė skiriamoji geba
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Crysis Warhead Won't Install | ashaiba | PC & konsolės Žaidimai | 3 | 19 vasaris 2009 07:44 |
| Crysis: Warhead - Kitas žaidimas Crysis! | cheesepuff | PC & konsolės Žaidimai | 17 | 3 spalis, 2008 11:47 |
| Crysis ... tai visas krekingo iki bus? | Cew27 | PC & konsolės Žaidimai | 47 | 15 vasaris 2008 18:02 |
| Crysis mano nustatymus? | Cew27 | PC & konsolės Žaidimai | 10 | 21 sausis 2008 16:06 |
| Crysis demo čia. | Krlll | PC & konsolės Žaidimai | 8 | 28 spalis 2007 11:27 |
| Temos įrankiai | |
| |