![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Im súčasnosti buduje nový PC na hranie. Ale moje súčasné PC by malo byť dosť pre spustenie Crysis primerane dobre Má 2GB RAM A Nvidia 7900GT A Core 2 Duo 6600 2x 2.40GHz Ale získať akékoľvek rám sadzba na všetky som sa hrať na nízkej úrovni a jeho možné vidieť niečo na nízkej úrovni. Pomôcť by ocenili, prečo jeho nefunguje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U potrebná lepšia grafická karta
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, Crysis potrieb 2 8800s a štyroch-jádrové procesory na max to.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| by max to máš na mysli max res, rovnako ako aj prečítať na recenzi si myslím, že na ocuk môžete max, ale nie na vyššej res
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Crysis Warhead Nebude Inštalácia | ashaiba | PC a herné konzoly | 3 | 19. február 2009 07:44 |
| Crysis: Warhead - ďalšie hre Crysis! | cheesepuff | PC a herné konzoly | 17 | 3. októbra 2008 11:47 |
| Crysis ... je to všetko jeho krakované až bude? | Cew27 | PC a herné konzoly | 47 | 15. február 2008 18:02 |
| Crysis na mojom nastavenia? | Cew27 | PC a herné konzoly | 10 | 21 januára 2008 16:06 |
| Demo Crysis je tu. | Krlll | PC a herné konzoly | 8 | 28. októbra 2007 11:27 |
| Thread Tools | |
| |