по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Помощ с игри за Vista

Reply

Нишка Инструменти
Old 19-ти декември 2007, 01:14
Новите държави Група

Default Помощ с игри за Vista

Привет,

Имам проблем с Windows Vista, бр. Имам Windows Vista Ultimate на моя компютър. Тя работи добре. Единственият проблем е, че моята графична карта не е Vista съвместим. Dont искате да надстроите просто като още след няколко месеца DX 10,1 ще бъдат изложени и те казват, че повечето карти на пазара вече свикнал да са съвместими с нея.

Предстоящо на проблема. Никой от моите нови игри, работа по Vista. COD 4, ФИФА 08, дори и на по-възрастните забвение doesn't работа. Дали това е проблем с Vista или моята графична карта? Ще се върна към XP подвижния решим трик? Има ли някакъв начин, по който аз мога да ги да работят на Vista? Имам прекалено много файлове и са се увеличили, използвани за Vista толкова подвижен гръб към XP ще бъде болка.

Plz помагам.

наздравици
Old 19-ти декември 2007, 02:00
Забранени група

бихте могли да тичам VMware да тече по-стари игри вътрешността на виртуална система Windows XP, ако те не се движат по изглед пряко
Old 19 декември 2007, 04:11
Номер на групата

Аз лично са ми обърна гръб на 10,1

Купих на 8600gt и всичко до този момент работи чудесно. така възнамерявам за не се изготвят в Hype за всички нови карти, както и "трябва ъпгрейди"

Разбирам, много малко хора са съгласни, но аз не съм фанатик Gamer Аз не мисля, че ще изпуснем 10,1 ъпгрейд.

Аз не четат в нея, но Im сигурен, че вие все още може да играе игри, които използват 10.1. въпреки че някой ще трябва да се изясни.

но като за сега пич, ако искаш да играеш тези игри му било много ниско ВЕИ и качеството или ъпгрейд. Какви карти има ли сега или да е на борда?

Моята система: Мина

Процесор (и):
AMD Athlon двойствен сърцевина
Дънната платка:
winfast 6600
RAM памет:
3gb
Графична карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
някои евтини dx9 5,1
Hard Drive (и):
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Cibox 1440 x 900
Операционна система (и):
Vista
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Защо i7 за игри? icu222much Процесори, дънни платки & RAM 2 27 Юли 2009 19:49
Бързо Подвижни игри подобрява уменията за бавно движещи игри! NeuroDrive PC & конзолата Gaming 1 4 февруари 2009 04:19
Използване на DOS приложения и игри за Vista 4D (Fordy (Форд) Оли Windows операционни системи 4 7мия Sep 2008 02:47
Ще ми PC игри работят с Vista? xAlanxEnglandx PC & конзолата Gaming 3 24 Дек 2007 15:53
XP или Vista избор за игри robinho060 PC & конзолата Gaming 2 16-то ноември 2007 14:14
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc