![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Имам проблем с Windows Vista, бр. Имам Windows Vista Ultimate на моя компютър. Тя работи добре. Единственият проблем е, че моята графична карта не е Vista съвместим. Dont искате да надстроите просто като още след няколко месеца DX 10,1 ще бъдат изложени и те казват, че повечето карти на пазара вече свикнал да са съвместими с нея. Предстоящо на проблема. Никой от моите нови игри, работа по Vista. COD 4, ФИФА 08, дори и на по-възрастните забвение doesn't работа. Дали това е проблем с Vista или моята графична карта? Ще се върна към XP подвижния решим трик? Има ли някакъв начин, по който аз мога да ги да работят на Vista? Имам прекалено много файлове и са се увеличили, използвани за Vista толкова подвижен гръб към XP ще бъде болка. Plz помагам. наздравици |
|
| |||
| |||
| бихте могли да тичам VMware да тече по-стари игри вътрешността на виртуална система Windows XP, ако те не се движат по изглед пряко |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз лично са ми обърна гръб на 10,1
Купих на 8600gt и всичко до този момент работи чудесно. така възнамерявам за не се изготвят в Hype за всички нови карти, както и "трябва ъпгрейди" Разбирам, много малко хора са съгласни, но аз не съм фанатик Gamer Аз не мисля, че ще изпуснем 10,1 ъпгрейд. Аз не четат в нея, но Im сигурен, че вие все още може да играе игри, които използват 10.1. въпреки че някой ще трябва да се изясни. но като за сега пич, ако искаш да играеш тези игри му било много ниско ВЕИ и качеството или ъпгрейд. Какви карти има ли сега или да е на борда? Моята система: Мина
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Защо i7 за игри? | icu222much | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 27 Юли 2009 19:49 |
| Бързо Подвижни игри подобрява уменията за бавно движещи игри! | NeuroDrive | PC & конзолата Gaming | 1 | 4 февруари 2009 04:19 |
| Използване на DOS приложения и игри за Vista | 4D (Fordy (Форд) Оли | Windows операционни системи | 4 | 7мия Sep 2008 02:47 |
| Ще ми PC игри работят с Vista? | xAlanxEnglandx | PC & конзолата Gaming | 3 | 24 Дек 2007 15:53 |
| XP или Vista избор за игри | robinho060 | PC & конзолата Gaming | 2 | 16-то ноември 2007 14:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |