menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Hry na pomoc s průhled

Reply

Thread Nástroje
Old 19.prosince 2007, 01:14
Nový člen skupiny

Ahoj,

Mám problém s mým počítačem systém Windows Vista. Mám Windows Vista Ultimate na mém PC. Běží v pohodě. Jediným problémem je, že moje grafická karta není Vista kompatibilní. Dont want to upgrade zatím jen v několika málo měsíců DX 10.1 bude, a oni říkají, že většina karet na trhu nyní zvyklý být v souladu s ním.

Uvidíte na problém. Žádná z mých nových her, práce na Vista. COD 4, FIFA 08, a to i starší zapomnění doesnt práce. Je to problém s Vista nebo moje grafická karta? Bude kolejová zpět na XP vyřešit trik? Existuje nějaký způsob, jakým se může dostat i jim práci na Vista? Mám příliš mnoho souborů a použity pěstována na Vista tak kolejových zpět na XP, bude bolest.

Plz help.

na zdraví
Old 19.prosince 2007, 02:00
Banned Skupina

můžete spustit VMware spouštět starší hry uvnitř virtuálního systému Windows XP, pokud nejsou v rozporu se přímo na vista
Old 19. prosince 2007, 04:11
Dárce Skupina

Já osobně se obrátil zády k 10.1

i koupil 8600gt a vše k dnešnímu dni pracuje skvěle. tak jsem v úmyslu na nejsou čerpány do humbuk kolem všech nových karet, a 'musí upgrade'

Vím, že jen velmi málo lidí souhlasit, ale já nejsem fanatický hráč si nemyslím, že i bude chybět 10,1 upgrade.

Nemám na to přečíst, ale im jistotu, že si můžete stále hrát hry, které využívají 10.1. i když někdo bude muset vyjasnit.

ale jako nyní mate, pokud chcete hrát tyto hry své buď velmi nízkou res a kvalitě nebo upgrade. jaké karty máte hned, nebo je na palubě?

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.