![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Mám problém s mým počítačem systém Windows Vista. Mám Windows Vista Ultimate na mém PC. Běží v pohodě. Jediným problémem je, že moje grafická karta není Vista kompatibilní. Dont want to upgrade zatím jen v několika málo měsíců DX 10.1 bude, a oni říkají, že většina karet na trhu nyní zvyklý být v souladu s ním. Uvidíte na problém. Žádná z mých nových her, práce na Vista. COD 4, FIFA 08, a to i starší zapomnění doesnt práce. Je to problém s Vista nebo moje grafická karta? Bude kolejová zpět na XP vyřešit trik? Existuje nějaký způsob, jakým se může dostat i jim práci na Vista? Mám příliš mnoho souborů a použity pěstována na Vista tak kolejových zpět na XP, bude bolest. Plz help. na zdraví |
|
| |||
| |||
| můžete spustit VMware spouštět starší hry uvnitř virtuálního systému Windows XP, pokud nejsou v rozporu se přímo na vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já osobně se obrátil zády k 10.1
i koupil 8600gt a vše k dnešnímu dni pracuje skvěle. tak jsem v úmyslu na nejsou čerpány do humbuk kolem všech nových karet, a 'musí upgrade' Vím, že jen velmi málo lidí souhlasit, ale já nejsem fanatický hráč si nemyslím, že i bude chybět 10,1 upgrade. Nemám na to přečíst, ale im jistotu, že si můžete stále hrát hry, které využívají 10.1. i když někdo bude muset vyjasnit. ale jako nyní mate, pokud chcete hrát tyto hry své buď velmi nízkou res a kvalitě nebo upgrade. jaké karty máte hned, nebo je na palubě? Můj systém: Moje
|