![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά, Έχω ένα πρόβλημα με το pc μου τα Windows Vista. Έχω Windows Vista Ultimate για τον υπολογιστή μου. Διαθέτει ωραία. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η κάρτα γραφικών μου δεν είναι συμβατό Vista. Dont θέλουν να αναβαθμιστεί ακόμη ως μόνο σε λίγους μήνες DX 10,1 θα είναι έξω και λένε ότι οι περισσότερες κάρτες στην αγορά τώρα συνηθίζει να είναι συμβατές με αυτήν. Ερχόμενοι στο πρόβλημα. Δεν υφίσταται από τη νέα μου δουλειά παιχνίδια για vista. COD 4, FIFA 08, ακόμη και τα μεγάλα Oblivion doesn't εργασίας. Είναι αυτό ένα πρόβλημα με Vista ή κάρτα γραφικών μου; Θα τροχαίο πίσω σε XP λύσει το κόλπο; Υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο μπορώ να τους να εργαστούν για vista; Έχω πάρα πολλά αρχεία και έχουν συνηθίσει να Vista, ώστε το τροχαίο πίσω σε XP θα είναι ένας πόνος. Plz help. εις υγεία |
|
| |||
| |||
| μπορείτε να εκτελέσετε VMware να τρέχει μεγάλα παιχνίδια στο εσωτερικό της ένα εικονικό σύστημα των Windows XP, εάν δεν τρέχει σε Vista απευθείας |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσωπικά, έστρεψαν την πλάτη μου σε 10,1
Αγόρασα το 8600gt και πάντα μέχρι σήμερα έργα μεγάλη. Γι 'αυτό και δεν σκοπεύω για να συμμετέχει στη δημοσιότητα σχετικά με όλες τις νέες κάρτες και «πρέπει αναβαθμίσεις" Γνωρίζω πολύ λίγα άτομα συμφωνώ, αλλά δεν είμαι φανατικός gamer δεν νομίζω πως θα χάσουμε το 10,1 αναβάθμιση. Δεν το έχω διαβάσει σε αυτό, αλλά im βέβαιος ότι μπορείτε ακόμα να παίξετε παιχνίδια που χρησιμοποιούν 10.1. αν και κάποιος θα πρέπει να διευκρινιστούν. αλλά ως τώρα για mate αν θέλετε να παίξετε τα παιχνίδια εκείνων που είτε πολύ χαμηλό ΑΠΕ και την ποιότητα ή την αναβάθμιση. ποια κάρτα έχεις τώρα έχουν ή είναι επί του σκάφους; Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γιατί i7 Για Αγώνες;; | icu222much | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 27 Ιουλ 2009 19:49 |
| Fast Moving παιχνίδια βελτιώνει δεξιότητες για την πιο αργή μετακίνηση παιχνίδια! | NeuroDrive | PC & Console Gaming | 1 | 4 Φεβ 2009 04:19 |
| Χρησιμοποιώντας DOS εφαρμογές και παιχνίδια για Vista | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 7ο Σεπ 2008 02:47 |
| Θα μου PC Games έργο με Vista; | xAlanxEnglandx | PC & Console Gaming | 3 | 24 Δεκ. 2007 15:53 |
| XP ή Vista επιλογή για τα παιχνίδια | robinho060 | PC & Console Gaming | 2 | 16 Νοε 2007 14:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |