manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Pomoć s igrama na vidik

Reply

Thread Tools
Old 19. prosinca 2007, 01:14
Novi član grupe

Default Pomoć s igrama na vidik

Zdravo,

Imam problem sa Windows Vidik moj pc. Imam Windows Vista Ultimate na moj pc. Ona prometuje u redu. Jedini problem je da je moja grafička kartica nije kompatibilna vidik. Dont ištanje to ažurirati na samo još kao u nekoliko mjeseci 10,1 DX bit će i oni kažu da je većina kartica na tržištu, sada navika biti kompatibilan sa Internet.

Dolazeći na taj problem. Nitko od mojih novih igara raditi na Vista. COD 4, FIFA 08, pa i one starije Zaborav se funkcionirati. Je li to problem s Vidik ili moje grafičke kartice? Hoće valjanja natrag na XP riješiti trik? Ima li bilo koji način na koji ih ja mogu dobiti za rad na vidik? Imam previše slika i narasle su se Vista toliko valjanja natrag na XP će se bol.

Plz pomoć.

živjeli
Old 19. prosinca 2007, 02:00
Zabranjen Group

mogli pokrenuti VMware izvoditi stare igre unutar virtualnog sustava Windows XP ako se ne izvode na vidik izravno
Old 19 pro 2007, 04:11
Donatorska Grupa

Ja osobno pretvorili su moj povratak na 10,1

ja kupio 8600gt i sve do sada radi odlično. pa ja ne namjeravam na nacrtani u hype o svim novim karticama i 'mora nadogradnje'

Znam vrlo malo ljudi slažu, ali ja sam ne fanatičan igrač ja ne mislim da će propustiti 10,1 nadogradnju.

Nisam pročitao u nju, ali im sigurni da i dalje možete igrati igrice koje koriste 10.1. Iako će netko morati pojasniti.

ali kako za sada pariti ako želite igrati one igre ili njegove vrlo niske rezolucije i kvalitete ili nadogradnju. ono što si dobio karticu ili je to sada onboard?

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.