kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Segítség a játékot Vista

Reply

Téma eszközök
Old December 19, 2007, 01:14
Új tag Csoport

Default Segítség a játékot Vista

Helló,

Nekem van egy probléma, én Windows Vista PC. I have Windows Vista Ultimate on my pc. Fut jól. Az egyetlen problémát az jelenti, hogy a grafikus kártya nem Vista kompatibilis. Nem akarok upgrade csak még, mint az a néhány hónap alatt 10,1 DX lesz, és azt mondják, hogy a legtöbb kártya a piacon, most szokás kompatibilis vele.

Érkezőben a problémára. Egyik új játékokat munka kilátás. COD 4, a FIFA 08, még az idősebb Oblivion nem dolgozik. Ez a probléma a Vista vagy a grafikus kártya? Will hengerléssel vissza XP megoldani a trükk? Van-e, hogy milyen módon tudom kérni őket, hogy a kilátás? Én túl sok kép, és nőtt használt Vista így gördülő vissza XP lesz a fájdalom.

Plz segít.

egészségére
Old December 19, 2007, 02:00
Tiltott Group

Ön azzal VMware régebbi játékok futtatása belül egy virtuális Windows XP rendszert, ha nem fut a Vista közvetlenül
Old December 19 2007, 04:11
Donor Group

Én személyesen is megfordult hátamon a 10,1

Megvettem a 8600gt és minden eddigi munkálatok nagy. Így hát az nem szándékozik levonni a hype az összes új kártyák és a "kell frissítések"

Tudom, nagyon kevés ember egyetért, de nem vagyok fanatikus gamer nem hiszem, hogy hiányozni fog a 10,1 upgrade.

Még nem olvastam bele, de biztos, hogy a PM továbbra is játszani, hogy használata 10.1. bár valaki lesz tisztázni.

de ahogy most haver, ha akarsz játszani ezeket a játékokat, vagy a nagyon kis felbontás és a minőség, vagy egy upgrade. milyen kártya van még most is, vagy a fedélzeten?

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Miért I7 a játékok? icu222much Processzorok, alaplapok és RAM 2 27. július 2009 19:49
Gyorsan javul játékok készségek lassabban mozgó játék! NeuroDrive PC és konzol játékok 1 4. február 2009 04:19
Using DOS apps és játékok a Vista 4D (Fordy (Ford) Ollie A Windows operációs rendszerek 4 7. Szeptember 2008 02:47
Will my PC Games munka Vista? xAlanxEnglandx PC és konzol játékok 3 24. december 2007 15:53
XP vagy Vista választás játékok robinho060 PC és konzol játékok 2 16. november 2007 14:14
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.