![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Nekem van egy probléma, én Windows Vista PC. I have Windows Vista Ultimate on my pc. Fut jól. Az egyetlen problémát az jelenti, hogy a grafikus kártya nem Vista kompatibilis. Nem akarok upgrade csak még, mint az a néhány hónap alatt 10,1 DX lesz, és azt mondják, hogy a legtöbb kártya a piacon, most szokás kompatibilis vele. Érkezőben a problémára. Egyik új játékokat munka kilátás. COD 4, a FIFA 08, még az idősebb Oblivion nem dolgozik. Ez a probléma a Vista vagy a grafikus kártya? Will hengerléssel vissza XP megoldani a trükk? Van-e, hogy milyen módon tudom kérni őket, hogy a kilátás? Én túl sok kép, és nőtt használt Vista így gördülő vissza XP lesz a fájdalom. Plz segít. egészségére |
|
| |||
| |||
| Ön azzal VMware régebbi játékok futtatása belül egy virtuális Windows XP rendszert, ha nem fut a Vista közvetlenül |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én személyesen is megfordult hátamon a 10,1
Megvettem a 8600gt és minden eddigi munkálatok nagy. Így hát az nem szándékozik levonni a hype az összes új kártyák és a "kell frissítések" Tudom, nagyon kevés ember egyetért, de nem vagyok fanatikus gamer nem hiszem, hogy hiányozni fog a 10,1 upgrade. Még nem olvastam bele, de biztos, hogy a PM továbbra is játszani, hogy használata 10.1. bár valaki lesz tisztázni. de ahogy most haver, ha akarsz játszani ezeket a játékokat, vagy a nagyon kis felbontás és a minőség, vagy egy upgrade. milyen kártya van még most is, vagy a fedélzeten? My System: Enyém
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Miért I7 a játékok? | icu222much | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 27. július 2009 19:49 |
| Gyorsan javul játékok készségek lassabban mozgó játék! | NeuroDrive | PC és konzol játékok | 1 | 4. február 2009 04:19 |
| Using DOS apps és játékok a Vista | 4D (Fordy (Ford) Ollie | A Windows operációs rendszerek | 4 | 7. Szeptember 2008 02:47 |
| Will my PC Games munka Vista? | xAlanxEnglandx | PC és konzol játékok | 3 | 24. december 2007 15:53 |
| XP vagy Vista választás játékok | robinho060 | PC és konzol játékok | 2 | 16. november 2007 14:14 |
| Téma eszközök | |
| |