![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, יש לי בעיה עם Windows Vista במחשב שלי. יש לי Windows Vista Ultimate on my PC. היא פועלת בסדר. הבעיה היחידה היא כי כרטיס המסך שלי אינו תואם Vista. לא רוצה לשדרג רק עדיין כמו כמה חודשים DX 10.1 תהיה בחוץ והם אומרים כי כרטיסי ביותר בשוק כרגע רגיל להיות תואם עם זה. בא לבעיה. איש העבודה החדש שלי משחקים ב Vista. COD 4, FIFA 08, אפילו את העבודה ישנים Oblivion doesn't. האם זו בעיה עם Vista או כרטיס המסך שלי? האם מתגלגלת בחזרה ל-XP לפתור את הטריק? האם יש דרך בה אני יכול להשיג אותם לעבוד על Vista? יש לי קבצים רבים מדי התרגלו Vista כדי לגלגל בחזרה ל-XP יהיה כאב. עזרה Plz. לחיים |
|
| |||
| |||
| אתה יכול להריץ VMware להפעיל משחקים ישנים בתוך מערכת Windows XP וירטואלי אם הם לא להריץ על Vista ישירות |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני אישית כלעומת שלי ב 10.1
קניתי 8600GT והכל עובד נהדר עד כה. על כך אני לא מתכוון להיגרר hype על כל הקלפים חדש "חייב שדרוגים ' אני מבין מעט מאוד אנשים מסכימים, אבל אני לא גיימר קנאי אני לא חושב שאני יחמיץ את השדרוג 10.1. לא קראתי את זה אבל IM בטוח כי אתה עדיין יכול לשחק במשחקים כי להשתמש 10.1. אם מישהו יצטרך להבהיר. אבל לעת עתה חבר אם אתה רוצה לשחק את המשחקים האלה גם שלה מיל מאוד ואיכות נמוכים או שדרוג. מה כרטיס יש לך עכשיו או זה המשולב? המערכת שלי: שלי
|