mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Žinynas Žaidimai apie Vista

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 19, 2007, 01:14
Naujas Narys

Default Žinynas Žaidimai apie Vista

Labas,

Turiu problema su mano "Windows Vista" kompiuteryje. Turiu Windows Vista Ultimate ant mano PC. It runs fine. Vienintelė problema yra ta, kad mano video korta ne Vista compatible. Dont wanna atnaujinti tik dar kaip kelis mėnesius DX 10,1 bus atlikti ir jie sako, kad dauguma plokščių rinkoje dabar įpratęs būti su ja suderinti.

Netrukus į problemą. Nė vienas iš mano naujų žaidimų dirbti Vista. COD 4 ir FIFA 08, net vyresnio Oblivion doesnt darbą. Tai su Vista ar mano vaizdo plokštės problema? Ar sukti atgal į XP išspręsti triukas? Ar yra koks nors būdas, kuriuo aš galiu gauti juos dirbti į Vista? Turiu labai daug failų ir išaugo naudojama Vista, sukti atgal į XP, bus skausmo.

PLZ help.

į sveikatą
Old Gruodis 19, 2007, 02:00
Banned Group

Jums gali paleisti VMware paleisti senesnius žaidimus viduje virtualus Windows XP sistemoje, jei jos neprieštarauja dėl Vista tiesiogiai
Old Gruodis 19, 2007, 04:11
Donorų grupės

Aš asmeniškai pasirodė mano nugaros ant 10,1

nusipirkau 8600GT ir viskas iki šiol puikiai veikia. Ketinu dėl to negali būti sudarytas į apie visas naujas korteles ir "hype turi atnaujinimus"

Suprantu, labai mažai žmonių, sutinku, bet aš ne fanatikas Gamer I don't think i will miss 10,1 atnaujinti.

I haven't read į jį, bet jiems įsitikinti, kad jūs vis dar galite žaisti žaidimus, kurie naudoja 10.1. nors kas nors bus aiškiau.

bet kaip dabar mate, jei norite žaisti tuos žaidimus arba jos labai mažai res ir kokybę arba atnaujinti. Kas kortelę Ar turite dabar, ar tai borto?

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kodėl i7 žaidimų? icu222much CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 2 27 liepa 2009 19:49
Greitai judantis žaidimai gerina įgūdžius lėčiau judančių žaidimai! NeuroDrive PC & konsolės Žaidimai 1 4 vasaris 2009 04:19
Naudojant DOS Apps ir žaidimų Vista 4D (Fordy (Ford) Ollie Windows "operacinės sistemos 4 Rugsėjis 7, 2008 02:47
Ar mano PC Games dirbti su Vista? xAlanxEnglandx PC & konsolės Žaidimai 3 24 gruodis 2007 15:53
XP ar Vista pasirinkimas žaidimai robinho060 PC & konsolės Žaidimai 2 Lapkritis 16, 2007 14:14
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.