![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Man ir problēma ar manu Windows Vista datoru. Man ir Windows Vista Ultimate uz manu pc. Tā darbojas labi. Vienīgā problēma ir tā, ka mana grafikas karte nav vista saderīgu. Dont vēlas uzlabot tikai vēl kā dažus mēnešus DX 10,1 būs, un viņi saka, ka lielākā daļa karšu tirgū tagad paradis jābūt ar to saderīgām. Ierodas problēmu. Neviens no maniem jaunas spēles, darbs uz Vista. COD 4, FIFA 08, pat vecākiem Oblivion doesn't darbu. Tas ir ar Vista vai manu grafikas karti problēma? Vai ritošā atpakaļ uz XP atrisināt triks? Vai ir kāds veids, kā es varu viņiem strādāt ar Vista? Man ir pārāk daudz faili un ir pieraduši Vista tik ritošais atpakaļ uz XP būs sāpes. PLZ help. urravas |
|
| |||
| |||
| Jūs varētu palaist VMware palaist vecāku spēles iekšpusē virtuālā Windows XP sistēmā, ja tie darbojas uz Vista tieši |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man personīgi ir ieslēgts mani atpakaļ 10,1
es nopirku 8600GT un viss līdz šim darbojas lieliski. tāpēc es plānoju par nav jāievelk hype par visām jaunajām kartēm un "ir uzlabojumus" es saprotu, ka ļoti maz cilvēki piekrīt, bet es neesmu fanātiķis spēlētājs es nedomāju, ka man pietrūks 10,1 pilnveidoti. i ir ne lasīt vērā, bet im pārliecināts, ka jūs varat spēlēt spēles, kas izmanto 10.1. kaut kāds būs to noskaidrot. bet tagad mate ja vēlaties spēlēt šīs spēles tā vai nu ļoti zemu res un kvalitāti vai modernizācijas. Kāda karte ir tev tagad vai arī tas ir uz kuģa? Mana sistēma: Mans
|
![]() |
|
| Bookmarks |