![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, Mam problem z moim komputerem Windows Vista. Mam Windows Vista Ultimate na moim komputerze. Prowadzi grzywny. Jedynym problemem jest to, że moja karta graficzna nie jest zgodna Vista. Nie chcemy uaktualnić jeszcze w kilka miesięcy DX 10.1 będzie i mówią, że większość kart na rynku teraz wont być z nim zgodne. Jadąc do problemu. Żaden z moich prac na nowe gry Vista. COD 4, FIFA 08, nawet starszymi Oblivion doesnt work. Czy jest to problem z Vista lub mojej karty graficznej? Czy powrót do toczenia XP rozwiązać trick? Czy istnieje sposób, w jaki mogę dostać do pracy na vista? Mam zbyt wiele plików i zyskały wykorzystywane do toczenia Vista więc powrót na XP będzie bólu. Plz help. wiwaty |
|
| |||
| |||
| VMware można uruchomić uruchomić starsze gry wewnątrz wirtualnego systemu Windows XP, jeśli nie działają bezpośrednio na Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobiście okazały plecach na 10,1
I kupił 8600gt i do tej pory wszystko działa świetnie. tak mam zamiar na nie wyciągnąć do hype o wszystkie nowe karty i musi uaktualnień " Zdaję sobie niewiele osób zgadza się, ale nie jestem fanatykiem gier i don't think I will miss the 10,1 aktualizacji. I nie do odczytu, ale im, że można jeszcze gier, które wykorzystują 10.1. chociaż ktoś będzie musiał to wyjaśnić. ale jak na razie oficera, jeśli chcesz grać tych gier albo jej bardzo niskie rozdzielczości i jakości lub modernizacji. karty co masz teraz, czy też na pokładzie? My System: Mój
|