menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Hry na pomoc s priehľad

Reply

Thread Tools
Old 19.prosince 2007, 01:14
Nový člen skupiny

Default Hry na pomoc s priehľad

Ahoj,

Mám problém s mojou windows vista pc. Mám Windows Vista Ultimate na mojom pc. To beží v poriadku. Jediným problémom je, že moja grafická karta nie je kompatibilný so systémom Vista. Dont chcete upgradovat ako v túto chvíľu ešte niekoľko mesiacov DX 10.1 bude, a hovoria, že väčšina kariet na trhu, teraz zvyknutý byť v súlade s ním.

Prichádzajúce do problému. Žiadna z mojich nových hier work on Vista. COD 4, FIFA 08, a to aj staršie Oblivion doesnt work. Je to problém s Windows Vista alebo moja grafická karta? Bude sa vrátiť k XP vyriešiť trik? Existuje nejaký spôsob, akým možno získať aj na prácu s priehľad? Mám príliš veľa súborov a zvykli Vista tak sa vrátiť k XP bude bolesť.

Plz help.

na zdravie
Old 19.prosince 2007, 02:00
Banned Skupina

môžete spustiť VMware spúšťať staršie hry vnútri virtuálneho systému Windows XP, ak nemajú plynúť priamo na vista
Old 19. decembra 2007, 04:11
Darcu Skupina

Osobne som sa otočil chrbtom 10,1

Kúpil som si 8600GT a všetko, čo k dnešnému dňu funguje skvele. tak som na ne v úmysle nechať sa do všetkých humbuk okolo novej karty, a 'musia upgrade'

Uvedomujem si, len veľmi málo ľudí súhlasiť, ale ja nie som fanatik hráč ja si nemyslím, že mi bude chýbať 10,1 upgrade.

som nečítal, ale do im istý, že môžete ešte hrať hry, ktoré využívajú 10.1. keď niekto bude musieť objasniť.

ale ako teraz mate, ak chcete hrať tieto hry svoje buď veľmi nízke rozlíšenie a kvalite alebo upgrade. aké karty máte teraz, alebo je to na doske?

Môj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálnym jadrom
Základná doska:
Winfast 6600
Pamäť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Niektoré lacné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operačný systém (y):
Vista
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.