![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Mám problém s mojou windows vista pc. Mám Windows Vista Ultimate na mojom pc. To beží v poriadku. Jediným problémom je, že moja grafická karta nie je kompatibilný so systémom Vista. Dont chcete upgradovat ako v túto chvíľu ešte niekoľko mesiacov DX 10.1 bude, a hovoria, že väčšina kariet na trhu, teraz zvyknutý byť v súlade s ním. Prichádzajúce do problému. Žiadna z mojich nových hier work on Vista. COD 4, FIFA 08, a to aj staršie Oblivion doesnt work. Je to problém s Windows Vista alebo moja grafická karta? Bude sa vrátiť k XP vyriešiť trik? Existuje nejaký spôsob, akým možno získať aj na prácu s priehľad? Mám príliš veľa súborov a zvykli Vista tak sa vrátiť k XP bude bolesť. Plz help. na zdravie |
|
| |||
| |||
| môžete spustiť VMware spúšťať staršie hry vnútri virtuálneho systému Windows XP, ak nemajú plynúť priamo na vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobne som sa otočil chrbtom 10,1
Kúpil som si 8600GT a všetko, čo k dnešnému dňu funguje skvele. tak som na ne v úmysle nechať sa do všetkých humbuk okolo novej karty, a 'musia upgrade' Uvedomujem si, len veľmi málo ľudí súhlasiť, ale ja nie som fanatik hráč ja si nemyslím, že mi bude chýbať 10,1 upgrade. som nečítal, ale do im istý, že môžete ešte hrať hry, ktoré využívajú 10.1. keď niekto bude musieť objasniť. ale ako teraz mate, ak chcete hrať tieto hry svoje buď veľmi nízke rozlíšenie a kvalite alebo upgrade. aké karty máte teraz, alebo je to na doske? Môj systém: Moje
|