мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Помоћ са играма на видик

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. Нов 2007, 01:14
Нови члан групе

Default Помоћ са играма на видик

Здраво,

Имам проблем са Уиндоус Видик мој пц. Имам Уиндоус Виста Ултимате на мој пц. Она прометују у реду. Једини проблем је да је моја графичка картица није компатибилна видик. Донт оскудица за модернизирати на само још као у неколико месеци 10,1 ДКС бит ће и они кажу да је већина картица на тржишту, сада навика да буде компатибилан с то.

Долазећи на тај проблем. Нико од мојих нових игара радити на Виста. Цод 4, ФИФА 08, па и оне старије Заборав се посао. Да ли је то проблем са Видик или моје графичке картице? Хоће ваљања назад на КСП решити трик? Има ли било који начин на који их ја могу добити за рад на видик? Имам превише слика и нарасле су се Виста толико ваљања назад на КСП ће се бол.

Плз помоћ.

живели
Old 19. Нов 2007, 02:00
Аустин Гроуп

могли покренути ВМуаре изводити старе игре унутар виртуелног система Уиндоус КСП ако се не изводе на видик директно
Old 19 про 2007, 04:11
Донаторска Група

Ја лично претворили су мој повратак на 10,1

ја купио 8600гт и све до сада ради одлично. па ја не намеравам на нацртани у хыпе о свим новим картицама и 'мора надоградње'

Знам врло мало људи слажу, али ја сам не фанатичан играч ја не мислим да ће пропустити 10,1 надоградњу.

Нисам прочитао у њу, али им сигурни да и даље можете играти игрице које користе 10/1. Иако ће неко морати појаснити.

али како за сада парова ако желите играти оне игре или његове врло ниске резолуције и квалитета или надоградњу. оно што си добио картицу или је то сада онбоард?

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Зашто и7 за игре? ицу222муцх ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 2 27. јула 2009 19:49
Фаст Мовинг игара побољшава вештине за спорије се креће игра! НеуроДриве ПЦ & конзоле Игре 1 4 фебруар 2009 04:19
Употреба ДОС аппс и игра на Видик 4Д (Форды (Форд) Оллие Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 7. Сеп 2008 02:47
Хоће ли мој ПЦ Игре рад са Виста? ксАланксЕнгландкс ПЦ & конзоле Игре 3 24 децембар 2007 15:53
КСП или Виста избору за игре робинхо060 ПЦ & конзоле Игре 2 16 новембар 2007 14:14
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц