![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Имам проблем са Уиндоус Видик мој пц. Имам Уиндоус Виста Ултимате на мој пц. Она прометују у реду. Једини проблем је да је моја графичка картица није компатибилна видик. Донт оскудица за модернизирати на само још као у неколико месеци 10,1 ДКС бит ће и они кажу да је већина картица на тржишту, сада навика да буде компатибилан с то. Долазећи на тај проблем. Нико од мојих нових игара радити на Виста. Цод 4, ФИФА 08, па и оне старије Заборав се посао. Да ли је то проблем са Видик или моје графичке картице? Хоће ваљања назад на КСП решити трик? Има ли било који начин на који их ја могу добити за рад на видик? Имам превише слика и нарасле су се Виста толико ваљања назад на КСП ће се бол. Плз помоћ. живели |
|
| |||
| |||
| могли покренути ВМуаре изводити старе игре унутар виртуелног система Уиндоус КСП ако се не изводе на видик директно |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја лично претворили су мој повратак на 10,1
ја купио 8600гт и све до сада ради одлично. па ја не намеравам на нацртани у хыпе о свим новим картицама и 'мора надоградње' Знам врло мало људи слажу, али ја сам не фанатичан играч ја не мислим да ће пропустити 10,1 надоградњу. Нисам прочитао у њу, али им сигурни да и даље можете играти игрице које користе 10/1. Иако ће неко морати појаснити. али како за сада парова ако желите играти оне игре или његове врло ниске резолуције и квалитета или надоградњу. оно што си добио картицу или је то сада онбоард? Мы Сыстем: Мој
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Зашто и7 за игре? | ицу222муцх | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 27. јула 2009 19:49 |
| Фаст Мовинг игара побољшава вештине за спорије се креће игра! | НеуроДриве | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 4 фебруар 2009 04:19 |
| Употреба ДОС аппс и игра на Видик | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 7. Сеп 2008 02:47 |
| Хоће ли мој ПЦ Игре рад са Виста? | ксАланксЕнгландкс | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 24 децембар 2007 15:53 |
| КСП или Виста избору за игре | робинхо060 | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 16 новембар 2007 14:14 |
| Тхреад Тоолс | |
| |