![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben Windows Vista pc ile ilgili bir sorun var. Benim pc Windows Vista Ultimate var. It ince çalışır. Tek sorun benim grafik kartı Vista uyumlu değildir. Dont henüz birkaç ay DX 10,1 olarak çıkacak yükseltmek istiyorsanız ve artık alışkanlık piyasada en kartları ile uyumlu olmak söylüyorlar. Soruna geliyor. Vista yeni oyunlar çalışma Hiçbiri. COD 4, FIFA 08, hatta büyük Oblivion doesnt work. Bu Vista veya benim ekran kartı ile bir sorun mu var? Ecek geri alınıyor XP hüner çözmek için? Var olan i manzara üzerinde çalışmak için onları herhangi bir yolu var mı? Ben ve çok sayıda dosya var Vista'ya kadar geri XP bir ağrı olacaktır haddeleme kullanılan büyüdü. Plz yardım. peynir |
|
| |||
| |||
| eğer uzak manzara doğrudan çalışmıyor sanal bir Windows XP sistemi içinde eski oyunlar çalıştırmak için VMware çalıştırabilir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şahsen 10,1 benim geri döndü var
i 8600GT ve bugüne kadar her şeyi satın inşaat büyük. o yüzden yeni kart ve 'hakkında hype içine çekilmiş olması değil tasarlamak gerekir yükseltmeleri' i çok az insan kabul farkındayız, ama bir fanatik oyun ben değilim yapmak i 10,1 yükseltme özleyeceğim düşünmüyorum. i içine okumamıştır ama hala oyunlar kullanabileceğiniz 10,1 çalabilir emin im. ancak kimse açıklamak gerekir. dostum şimdi ama eğer o oyunları oynamak istiyorsanız ya da çok düşük çözünürlük ve kalite veya yükseltin. ne kartı şimdi var ya o gemide var mı? Benim Sistemi: Benimki
|
![]() |
|
| Bookmarks |