менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Допомога з іграми на Vista

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 грудня 2007, 01:14
Нові члени групи

Default Допомога з іграми на Vista

Здравствуйте,

У мене проблема з моїм ПК Windows Vista. У мене Windows Vista Ultimate на моєму комп'ютері. Вона працює прекрасно. Єдиною проблемою є те, що моя відеокарта не сумісна Vista. Чи не хочете, щоб оновити лише як ще протягом кількох місяців DX 10.1 вийде і вони кажуть, що більшість карт на ринку зараз звичай бути з ним сумісні.

Переходячи до проблеми. Жоден з моїх нових робіт гри на перспективу. COD 4, FIFA 08, навіть дорослі Oblivion оленяча шкіра робота. Чи є це проблемою з Vista або моя відеокарта? Чи буде відкат до XP вирішити трюк? Чи є спосіб, яким я можу змусити їх працювати на Vista? У мене дуже багато файлів і вже звикли до Перспектива тому відкат до XP буде біль.

PLZ HELP.

ура
Old 19 грудня 2007, 02:00
Забороненої угруповання

Ви можете запустити VMware для запуску старих ігор усередині віртуальної системи Windows XP, якщо вони не працюють на перспективу безпосередній
Old 19 грудня 2007, 04:11
Донор групи

Особисто я повернувся спиною 10,1

Я купив 8600GT і на сьогоднішній день все чудово працює. так що я збираюся на не втягуються галас про всіх нових карт і 'повинен оновлення'

Я розумію, мало хто погодиться, але я не фанатик я гравець не думаю, що я буду нудьгувати 10,1 оновлення.

Я не читав про це, але їм впевнений, що ви все ще можете грати в ігри, які використовують 10,1. хоча комусь доведеться уточнити.

але на даний момент Mate, якщо ви хочете грати в ті ігри свого або дуже низька роздільна здатність і якість чи оновлення. какая карта у вас зараз або це бортові?

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Чому i7 для ігор?? icu222much Процесори, материнські плати RAM & 2 27 липня 2009 19:49
Швидко Рухливі ігри покращує навички для повільного рухливих ігор! NeuroDrive PC & консоль Gaming 1 4 лютого 2009 04:19
Використання DOS програм та ігор на Vista 4D (Fordy (Форд) Оллі Операційні системи Windows 4 7 вересня 2008 02:47
Чи буде мій комп'ютер Ігри роботі з Vista? xAlanxEnglandx PC & консоль Gaming 3 24 грудня 2007 15:53
Xp або Vista вибір для ігор robinho060 PC & консоль Gaming 2 16 листопада 2007 14:14
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.