![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj ![]() Halo 1 a 2 se dostali nudné pro mě Chci najít jiný FPS hru hned![]() Mezi hlavní věci, mám rád ve hře jsou: Online Multiplayer + Hra mise (jako halo má) / Řidičské schopností (jako je halo) / Nice prostředí / A poslední, že jsem se chtěl hrát alespoň 1 nebo 2 hod. rovně a ne dostat nenudí ![]() Můj herní počítač specifikace jsou následující: C2d E6750@2.66GHz / 8800 GTS (320mb) / 2 GB PC8500 Ram/160GB SATA HDD/600 Watt SLI PSU / Windows XP MCE 32 bit a jsem také kopii Vista Ultimate, že IU nevíte co je to bit ![]() Ví někdo, o všech her, které bych rád ![]() Díky Eliáš |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pro multiplayer bych doporučil bojiště 2 z bojiště 2142, nemají misí však jen multiplayer založený na obrovské váhy, velmi dobrý fps podle mého názoru
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Ya BF2 a BF2142 nejsou špatné multipayer hry. Velmi populární. Zkuste CoD4, nemůžete používat žádné vehicals, ale je to velmi zábavné online hry. Také velmi populární. Crysis IMO není tak dobré, jako COD4s multiplayer hry. Ale Crysis má docela dobrou hru jediného hráče. To má vehicals které můžete řídit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jo všechny dobré hry uvedeny můžete zkusit
| |||
| |||
| dobrý bod, 'oranžové krabici' by jít pěkně!
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| curses ... někdo mě na to. Já bych si také navrhl oranžovém rámečku. a pokud je, že nedokáže uspokojit vaše vymyšlené úplně, zádrhel kopii BioShock pokud jste tak již neučinili. žádný multiplayer, ale velice pěkné fps.
| |||
| |||
| FPS to bych doporučit: Crysis Stalker (patched to v1.004) V Orange Box BioShock Všechny skvělé hry s hodin zábavy! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis pro jednotlivé hráče CoD4 na BF více, možná i Quake 4?
|
| |||
| |||
| Counter Strike zdrojem dobré hry (go pro Deathmatch) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak někoho najít na internetu (?) | pete21 | Vypnout Téma diskuze | 10 | 25. května 2009 07:36 |
| Snažím se najít ovladač HD | robina80 | Drives & Removable Media | 3 | 23. Září 2008 14:47 |
| Existuje nějaký způsob, jak zjistit, jak staré je jeden HDD? | thingie2 | Drives & Removable Media | 36 | 3. května 2008 04:03 |
| Něco jsem ještě zjistit | Kodak | Obecné Hardware Chat | 5 | 9. ledna 2008 10:41 |
| Ví někdo, kde to najít ... | merton123 | Sítě, Modemy & VoIP | 10 | 5. červenec 2007 05:50 |
| Thread Nástroje | |
| |