![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ![]() Halo 1 και 2 έχουν πάρει βαρετό για μένα Θέλω να βρω ένα διαφορετικό FPS παιχνίδι τώρα![]() Τα κύρια πράγματα που θα ήθελα σε ένα παιχνίδι είναι οι εξής: Α + Multiplayer Online Game αποστολής (όπως και έχει φωτοστέφανο) / ικανότητες οδήγησης (Όπως έχει φωτοστέφανο) / Νίκαια περιβάλλοντα / Και το τελευταίο που θα ήθελαν να παίξουν για τουλάχιστον 1 ή 2 ώρες ευθεία και να μην βαρεθείτε ![]() My παιχνιδιών του υπολογιστή specs είναι τα εξής: C2D E6750@2.66GHz / 8800 GTS (320MB) / 2GB PC8500 Ram/160GB sata HDD/600 Watt SLI PSU / Windows XP MCE 32 bit και έχω επίσης ένα αντίγραφο των Vista Ultimate IU ότι δεν γνωρίζουν τι είναι λίγο ![]() Ξέρει κανείς από οποιαδήποτε παιχνίδια που θα ήθελε ![]() Ευχαριστώ Ελάιζα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| για multiplayer θα συνιστάται Battlefield 2 της μάχης 2142, δεν έχουν αποστολές όμως, μόνο multiplayer με βάση τεράστιες κλίμακες, πολύ καλό fps κατά τη γνώμη μου
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Ya BF2 και BF2142 δεν είναι κακό multipayer παιχνίδια. Πολύ δημοφιλή. Προτείνω προσπαθεί COD4, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε vehicals αλλά είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι στο διαδίκτυο. Επίσης πολύ δημοφιλή. Crysis ΙΜΟ δεν είναι τόσο καλή όσο COD4s παιχνίδι για πολλούς παίκτες. Crysis, όμως, έχει ένα πολύ καλό παιχνίδι και μόνο παίκτη. Θα έχει vehicals ότι μπορείτε να οδηγείτε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ναι καλό όλα τα παιχνίδια που αναφέρονται εκεί μπορείτε να δοκιμάσετε
αλλά τι θα έλεγες για "το πορτοκαλί κουτί" σας, Half Life 2 Half Life 2 επεισόδιο 1 και 2 πύλη ένα μεγάλο παιχνίδι παζλ και ομάδα φρούριο 2 online multiplayer παιχνίδι thats πησσί Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| καλό σημείο, οι «πορτοκαλί κουτί» θα μείνει όμορφα!
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| curses ... κάποιος μου να νικήσει αυτή. Θα έχουμε, επίσης, πρότεινε την πορτοκαλί κουτί. και αν αυτό αποτύχει να σας γαργαλάω fancy εντελώς, κολοβός αντίγραφο bioshock αν δεν το έχετε ήδη. δεν multiplayer, αλλά ένα πολύ ωραίο fps.
| |||
| |||
| FPS της θα συνιστούσα: Crysis Stalker (patched να v1.004) Το Orange Box Bioshock Όλα τα παιχνίδια με μεγάλη ώρες διασκέδασης! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis για ενιαίο παίκτη COD4 του BF για πολλούς, ίσως και Quake 4?
|
| |||
| |||
| counter απεργία πηγή καλό παιχνίδι (πάμε για το deathmatch) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς να βρείτε Κάποιος στο Internet (;) | pete21 | Off Topic Συζήτηση | 10 | 25η Μαΐου 2009 07:36 |
| Προσπαθώντας να βρει HD οδηγού | robina80 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 23η Σεπ 2008 14:47 |
| Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθετε πώς ένα παλιό hdd είναι; | thingie2 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 36 | 3η Μαΐου 2008 04:03 |
| Κάτι έχω ακόμα για να μάθετε | Kodak | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 9 Ιαν 2008 10:41 |
| Ξέρει κανείς πού να βρούμε ... | merton123 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 10 | 5 Ιουλ 2007 05:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |