![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there ![]() Halo 1 i 2 imaju stečen dosadna za mene Ja želim pronaći neku drugu igru sada FPS![]() Glavni volim stvari u igri su: Online + Multiplayer igre Misija (kao oreol ima) / Vozačke sposobnosti (kao oreol ima) / Nice okruľenja / A posljednja da ću željeli igrati za najmanje 1 ili 2 hrs ravno i ne dobijete dosadno ![]() Moj gaming računala naočale su: C2D E6750@2.66GHz / 8800 GTS (320MB) / 2GB PC8500 Ram/160GB SATA HDD/600 Watt PSU SLI / Windows XP MCE 32 bitni i JA isto tako imati kopiju Vista Ultimate IU da ne znate što je bitna ![]() Bilo tko znati od bilo kakve igre koje sam kao što bi moglo ![]() Hvala Ilija |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| za multiplayer bih preporučila bojiątu 2 od bojištu 2142, oni nemaju misijama međutim, samo na temelju multiplayer ogromne razmjere, jako dobar FPS po mom mišljenju
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Ya BF2 i BF2142 nisu loši multipayer igrama. Vrlo popularan. Predlažem da probate tamo COD4, ne možete koristiti bilo koji vehicals no ona je vrlo zabavna igra online. Također vrlo popularan. Crysis IMO nije tako dobro kao COD4s multiplayer igre. Ali Crysis ima prilično dobar single player igre. Ona ima vehicals da možete voziti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeah svih dobrih igara na popisu nalazi mogli probati
| |||
| |||
| dobar trenutku, 'narančasta kutija' će ići dolje lijepo!
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| prokletstvima ... da me netko tukao ga. Htjela sam također sugerirao narančasti kvadratić. a ako to ne uspije zagolicati vaš fancy potpuno, zaplesti kopiju bioshock, ako to već niste učinili. nema multiplayer, ali vrlo vrlo lijepo fps.
| |||
| |||
| FPS-a ja bih preporučio: Crysis Stalker (patched do v1.004) The Orange Box Bioshock Sve velike igre sa satima zabave! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crysis za single player COD4 za BF za multi, možda čak i Quake 4?
|
| |||
| |||
| counter štrajk izvor dobra igra (idi za deathmatch) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako naći nekog Na Internetu (?) | pete21 | Off Topic Discussion | 10 | 25. svibanj 2009 07:36 |
| Pokušavajući pronaći HD driver | robina80 | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 23. Ruj 2008 14:47 |
| Ima li bilo koji način da saznate kako jedna stara je hdd? | thingie2 | Drives & Izmjenjivi mediji | 36 | 3. svibanj 2008 04:03 |
| Nešto sam ipak saznati | Kodak | General Hardware Chat | 5 | 9. siječanj 2008 10:41 |
| Se bilo tko znati gdje se nalazimo ... | merton123 | Networking, Modemi & VoIP | 10 | 5. srpnja 2007 05:50 |
| Thread Tools | |
| |